Maçın ardından

- Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Akhisarspor gibi Süper Kupa şampiyonu bir ekibe karşı takımı gayet iyi buldum"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Akhisarspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta kulüp genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil, takımı iyi bulduğunu söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ürkmezgil, "İyi bir maç oldu. Taraftar skordan memnun olmayabilir ama ikinci yarıda tempo düşse de şahsi hatalarla oyun zora girmiş gibi görünse de saha şartları ve hava şartlarına bakıldığında iyi bir galibiyet oldu. Akhisarspor gibi Süper Kupa şampiyonu bir ekibe karşı takımı gayet iyi buldum." diye konuştu.

Saha zemininin 2 hafta sonra düzeleceğini aktaran Ürkmezgil, olağanüstü kongre kararıyla ilgili olarak ise "Alacağımız karar inşallah hayırlı olur. Başkanımız zaten divan kurulu toplantısında açıkladı. Hepimizin de bir araya geldiği noktada en doğru şekliyle olayın aramızda tartışılarak doğru bir sonuca geleceğini düşünüyorum. Yarınki toplantıda bütün bunlar daha detaylı şekilde sizlere açıklanacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar