Maçın ardından

- Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel: "Bireysel ve takım olarak iyi değildik ama ilk haftada kazanmak önemliydi" - "Gerçek Fenerbahçe taraftarı budur. Onlar olduğu zaman biz daha kuvvetliyiz"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Bursaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, sezonun ilk maçında kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

Volkan Demirel, Lefter Küçükandonyadis Sezonu'na galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bireysel ve takım olarak iyi değildik ama ilk haftada kazanmak önemliydi. İlerleyen haftalarda performansımız takım olarak yükselecektir. Daha iyi bir futbolla bu taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. İlerleyen haftalarda bu taraftarımızın desteği ile daha iyi çalışarak yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında Portekiz'in Benfica ekibiyle oynayacakları maçla ilgili de Volkan, şöyle konuştu:

"Sahaya çıkıp turu geçmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İlk maçta Benfica'yı çok iyi analiz etmiştik. İlk maç çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda yorgunluk ve onların baskısıyla birlikte golü yedik. Burada maç farklı olacaktır. Taraftarımızla beraber turu geçmek için çabalayacağız."

Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin doğru bir uygulama olduğunu aktaran Volkan, "Bugün bir penaltı kararı verildi ama VAR sistemi incelendikten sonra ofsayt kararı verildi. Bu da futbolcular adına mutluluk verici. Yoksa bakıldığında burada iki takım da beraberlikle ayrılabilirdi. Güzel bir maç oldu hem Bursaspor adına hem de bizim adımıza. Bütün takımlara başarılar diliyorum. İnşallah bizim istediğimiz gibi bir sezon olur." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe taraftarına destek için teşekkür eden Volkan, "Gerçek Fenerbahçe taraftarı budur. Onlar olduğu zaman biz daha kuvvetliyiz. Umarım bütün sezon boyunca böyle desteklerler. Onların yokluğu ise bize eksiklik hissettirir. Hep beraber bu sezonu güzel bitirmek istiyoruz." diye konuştu

Yorumlar