Maçın ardından

- Grandmedical Manisaspor Teknik Sorumlusu Taşçı: "Gençlerimizin tecrübesizliği, fiziki yetersizliği nedeniyle coşkumuzu maçın sonuna kadar devam ettiremiyoruz" - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: "İkinci yarı öncesi soyunma odasında gerekli konuşmalardan sonra gerçek kimliğimize büründük ve galip geldik"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


MANİSA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 6-1 yenilen Grandmedical Manisaspor'un teknik sorumlusu Ünal Taşçı, takımdaki genç oyuncuların tecrübesizliği nedeniyle farklı mağlup olduklarını söyledi.

Taşçı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya geçen hafta Adana Demirspor müsabakasında olduğu gibi coşkulu ve istekli başladıklarını belirtti.

Her maça kazanmak için çıktıklarını ancak ilk hedeflerinin oyuncuları geleceğe taşımak olduğunu ifade eden Taşçı, "Gençlerimizin tecrübesizliği, fiziki yetersizliği nedeniyle coşkumuzu maçın sonuna kadar devam ettiremiyoruz. Bizim eksiğimiz bu." dedi.

Karşılaşmada kalede 18 yaşındaki Zafer Görgen'e şans verdiklerine dikkati çeken Taşçı, şu ifadeleri kullandı:

"Yine de çok başarılıydı. Maçın başında bize göre son derece nizami olan golümüz verilse ve sonrasında 2-0'ı bulmuş olsak belki maçı kazanabilirdik. Çok daha keyifli bir maç olacağından hiç kuşkumuz yoktu. Biz gollerde veya skorlarda değiliz. Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum."


- Altıparmak: "Tamamen farklı iki yarı oynadık"


Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu, genç ve istikbal vadeden bir takıma karşı oynadıklarını dile getirdi.

Altıparmak, şöyle konuştu:

"Maçtan önce oyuncularıma ciddi olmadıklarında kiminle oynarlarsa oynasınlar hiçbir maçın garantisinin olmadığını söyledim. Ciddi başladık ama yakaladığımız ilk pozisyonları cömertçe harcadık. Rakibimizin ikinci atağında golü yedik. Tamamen farklı iki yarı oynadık. İkinci yarı öncesi soyunma odasında gerekli konuşmalardan sonra gerçek kimliğimize büründük ve galip geldik. Dört final haftası vardı, bunu 3'e indirdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Adana Demirspor maçı, bizim için final niteliğinde. Manisaspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Manisaspor gibi camialarımız kaybolmasın. Antep gitti, Manisa gitti. Bu camialara sahip çıkılsın. Bu camialar büyük camialar."

Yorumlar