Kastamonu Belediyespor'da Brühl maçı hazırlıkları

- Antrenör Hakan Günal: "Evimizde seyircimizin desteğini arkamızda görmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Kastamonu Belediyespor'da Brühl maçı hazırlıkları


KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda İsviçre'nin Brühl takımı ile yapacağı maçların hazırlıklarını sürdürüyor.

EHF Kupası birinci ön eleme turunda 15 ve 16 Eylül'de Brühl ile Kastamonu'da iki maç yapacak Kastamonu Belediyespor, Atatürk Spor Salonu'nda hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu peş peşe iki önemli Avrupa maçına çıkacaklarını söyledi.

Geçen hafta ligde Yenimahalle Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Günal, "Bu maçta ne yazık ki istemediğimiz şekilde 2 sakatlık yaşadık. Yasemin sakattı, buna Serpil ve Aslı eklendi. Şu anda 7 oyuncu ve 2 kaleci ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Serpil'in Brühl maçlarına yetişeceğini tahmin ediyoruz." diye konuştu.

Sahalarında çok zor iki maça çıkacaklarını aktaran Günal, şunları kaydetti:

"Hiç kimse denizin ne kadar fırtınalı olduğuna bakmaz, kaptanın gemiyi limana getirip getirmeyeceğine bakar. Biz de zor şartlarla boğuşsak da gemimizi limana sağ salim yanaştırıp bu turu geçmek istiyoruz. Evimizde seyircimizin desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Seyircinin 8. oyuncu olduğunu biliyoruz. Bizi ne kadar çok desteklerlerse bizim sonuca ulaşmamız o kadar kolay olacak."

Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Günal, başarı için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Yorumlar