İhsan Kalkavan: Maçın tekrarlanmasından rahatsızlık duymam

Kasımpaşa Kulübü yönetim kurulu üyesi İhsan Kalkavan, "Beşiktaş ile maçın tekrarlanması durumu bana keyif verir.

Google Haberlere Abone ol
İhsan Kalkavan: Maçın tekrarlanmasından rahatsızlık duymam

Kasımpaşa Kulübü yönetim kurulu üyesi İhsan Kalkavan, "Beşiktaş ile maçın tekrarlanması durumu bana keyif verir. Sonuçta iki sevdiğim kulüp maç yapmış olur. Bundan da kesinlikle rahatsızlık duymam." dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında oynanan ve hakemin bir pozisyonda kural hatası yaptığı iddia edilen Kasımpaşa – Beşiktaş maçı sonrasında, her iki kulübün birbirlerine yönelik sert açıklamalarının yanı sıra Beşiktaş’ın maçın tekrarını istemesi hakkında da konuşan Kalkavan, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'RAHATSIZLIK DUYMAM. BOYNUMUZ KILDAN İNCE'

Geçmişte bir dönem Beşiktaş'ın yöneticiliğini de yapan İhsan Kalkavan, maçta yaşananlara yönelik Futbol Federasyo’nunun (TFF) bir karar verdiğini ve buna uyulması gerektiğinin altını çizerken, aksi bir durumda maç tekrarı kararı alınması halinde ise bundan kesinlikle rahatsızlık duymayacağını belirtti.

Maçın tekrar edilmesi durumunad iki sevdiği takımı bir kez daha izleme şansı bulacağını da belirten Kalkavan, "Bizim boynumuz kıldan ince, eğer bize derselerki bu maç bir daha oynanacak, on kere, beş kere oynarız. Bizim burada yapacak bir şeyimiz yok. Federasyon deseydi bir daha oynayacaksnız biz de oynardık. Bu işin yaygarasını bu kadar yapmazdık. Neticede insanlar bu kararı vermiş. Bu kararı uygulamamız lazım. Federasyon yinede tekrar kararı verirse bizim federasyonu dövecek halimiz yok. Tükürdüğünü yalarlar ve bu durumu bu hale getirirlerse de Kasımpaşa Kulübü bu duruma itiraz eder etmez ama benim gönlümde Beşiktaş’la bir kere daha, iki kere daha, üç kere daha maç yapılsa yapılsın derim. Bu bana keyif verir. Sonuçta iki sevdiğim kulüp maç yapmış olur bu da beni zerre kadar rahatsız etmez." dedi.

'KASIMPAŞA’NIN AÇIKLAMASINI OKUDUĞUMDA ÜZÜLDÜM'

İhsan Kalkavan, Kasımpaşa Kulübü’nün sert açıklamalarına her iki pencereden de baktığını ve üzüldüğünü belirterek, "Öncelikle şunu belirteyim Ahmet Nur Çebi, hem kendi kulübü hem de başka kulüpler tarafından çok sevilen bir kardeşimiz. Kasımpaşa Kulübü’nün bildirisini ben okumadan intikal ettirdiler. Sonradan baktığımda ise kendi çapımda üzüldüm. Ben Beşiktaş’ın aynı zamanda kendimi bir parçası olarak görüyorum. Ama Beşiktaş’ın kızdığı o ifadeleri kullanan kişi olaylara Kasımpaşa penceresinden bakıyor. Ben ise her iki taraftan baktım. Ama Beşiktaş penceresinden baktığımda acıttı beni. Fakat benim Beşiktaş Kulübü’nde olduğum zamanlarda, bu tip durumlarda rakip kulüp için kullandığım ifadeler bundan aşağı olmazdı." dedi.

'KASIMPAŞA’DA OYNAMAYA GEREK YOKTU'

Kasımpaşa yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Beşiktaş Kulübü eski yönetici İhsan Kalkavan, siyah-beyazlı takımın maçlarını Kasımpaşa’da oynayarak maddi bir kayıp yaşadığını söyledi.

Kalkavan, stadı yıkılarak yeniden yapılacak olan Beşiktaş’ın, maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynayıp oynamama durumu hakkında çok fazla konuşmak istemediğini de belirterek, "Beşiktaş’ın cezalı olduğu ve taraftarsız oynadığı dönemde bile burada oynaması bana göre lükstü. Gerek yoktu yani. Gidilip rahatlıkla Atatürk Olimpiyat Stadı’nda maçlarını yaparlardı. Aynı zamanda bu stat için verilen kira parası da ceplerinde kalırdı. Nitekim Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş mükemmelde seyirci toplayabildi. Güzel de oyun çıkartabildi. Benim kendi insiyatifimde olsa şahsen maçları Kasımpaşa'da oynatmazdım." sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar