İhsan Eroğul Futbol Turnuvası'nda Mersin Adliyesi birinci oldu

Adana'da görev yaptığı sırada yaşamını kaybeden ve anısına 9 yıldır aralıksız futbol turnuvası düzenlenen '9. Geleneksel İhsan Eroğul Futbol Turnuvası' sona erdi. Hiç yenilgisi bulunmayan Mersin Adliyesi takımı birinci oldu.Yaklaşık...

Google Haberlere Abone ol
İhsan Eroğul Futbol Turnuvası'nda Mersin Adliyesi birinci oldu

Adana'da görev yaptığı sırada yaşamını kaybeden ve anısına 9 yıldır aralıksız futbol turnuvası düzenlenen '9. Geleneksel İhsan Eroğul Futbol Turnuvası' sona erdi. Hiç yenilgisi bulunmayan Mersin Adliyesi takımı birinci oldu.

Yaklaşık 45 gündür süren turnuvaya 24 takım katıldı. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen üçüncülük karşılaşmasında rakibi Adana Barosu Adonisspor takımını 3-0 yenmeyi başaran Şanlıurfa Adliyesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Berkan Püsküller, Uğur Yücel ve Soner Aksoğan hakem triosunun yönettiği final karşılaşmasında Mersin Adliyesi ile Tarsus C Tipi Cezaevi takımları karşı karşıya geldi. Maçı baştan sona kadar üstün sürdüren Mersin Adliyesi, rakibini 3-0 yenerek turnuvanın birincisi oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı Kahramanmaraş Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumu, en centilmen futbolcusu ise Adana Adonisspor'dan Rafet Köylü'ye ayrıca rakip filelere attığı 21 golle turnuvanın gol kralı olan Mersin Adliyesi'nden Selim Belci'ye kupa ve değişik ödüller dağıtıldı.

Turnuvanın ödül töreni öncesinde konuşan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, amaçlarının görev yaptığı illerde sevilen ve büyük hizmetleri olan merhum Adana Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul'un adını yaşatmak, hem de yargı çalışanları arasında birlik, beraberlik, paylaşım ve dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi.

Başsavcı Yeldan, tesisleri açan ve turnuvaya büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile ekibine, ayrıca diğer hizmeti geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra dereceye giren takımlara kupa ve katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye ve sponsor kuruluş Kıvanç Tekstil'in kurucusu Zeki Kıvanç'a plaket verildi.

ETKİNLİĞE KİMLER KATILDI?

Etkinliğe, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan'ın da bulunduğu öneli bürokratlar katıldı.

CİHAN

Yorumlar