Herkes dansözlü kutlamayı konuşurken onlar Cuma'ya gitti

Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Galatasaraylı yabancı futbolcuların dansöz oynattırdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Dün ise bazı Galatasaraylı oyuncuların Cuma namazından hemen önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Google Haberlere Abone ol
Herkes dansözlü kutlamayı konuşurken onlar Cuma'ya gitti

Galatasaray'ın Beşiktaş ile karşılaştığı maçta sahadan mağlup ayrılmasının ardından ortaya çıkan görüntüler çok konuşulmuştu.

Sarı kırmızılı ekipte top koşturan bazı yabancı oyuncuların maçın hemen ardından dansöz oynattırıp eğlendiği görüntüler sosyal medya üzerinden yayılmış ve büyük tepkilere neden olmuştu. Görüntülerin ardından sarı kırmızılı ekibin bazı Türk oyuncularının bir camide çekilmiş görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

DANSÖZ OYNATANLARA GÖNDERME

Çaykur Rizspor maçı öncesinde ortaya çıkan görüntülerde Emre Taşdemir, Okan Kocuk, Adem Büyük ve Ahmet Çalık'ın bir camide Cuma namazı için bekledikleri görülüyor. Florya'da çekildiği öğrenilen görüntülerin geçtiğimiz günlerde oynanan Beşiktaş maçının ardından dansöz oynatan oyunculara gönderme olduğu iddia edildi.

DONK, BABEL VE LEMINA DANSÖZ OYNATMIŞTI

Süper Lig'de oynanan derbide Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da futbolcuların partiye katıldığı ve dansöz oynatılan görüntüler sosyal medyayı adeta salladı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde Babel, Donk ve Lemina'nın bir doğum günü partisine katıldığı ve dansöz oynattığı görülüyor.

Yorumlar