Hentbolda maçın ardından

- Kastamonu Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Günal: - "Yarınki maçta da aynı ciddiyette oynayıp ikinci tura adımızı yazdırmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Hentbolda maçın ardından

KASTAMONU (AA) - Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası birinci ön eleme maçında İsviçre temsilcisi Brühl'ü 31-19 yenen Kastamonu Belediyespor Kadın Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, "Yarınki maçta da aynı ciddiyette oynayıp ikinci tura adımızı yazdırmak istiyoruz." dedi.

Günal, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

İki devreli bir maçın ilk devresini geride bıraktıklarına işaret eden Günal, "Yarın ikinci devreyi kazanmak için sahaya çıkacağız. Yarınki maçta bu skora aldanıp kolay bir maç olacağını düşünmemek lazım. Karşımızda genç ve çok inatçı bir rakip var. Yarınki maçta da aynı ciddiyette oynayıp ikinci tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Daha sonra geçen seneki başarımız tekrarlamak istiyoruz." diye konuştu.

Sporcularının elinden gelenin en iyisini sahaya yansıttığını dile getiren Günal, şunları kaydetti:

"Hep söylüyoruz, sporcularımızın bir karakteri var. Onlar bu karakteri sahaya yansıttığı sürece kimse bu takımla kolay kolay baş edemez. Bugün de gördünüz, topu topu 8 oyuncuyla mücadele ettik. 2 kaleci ve 8 saha oyuncusu ile antrenmanları yapmak zor ama arkadaşlarımız bunu hiç kimseye fark ettirmiyor. Sporcularımız yetersiz sayılarına rağmen 16 kişiymiş gibi oynuyor sahada. Hepsine teşekkür ediyorum."

Günal, yarın yine aynı saatte oynanacak maça tüm taraftarları davet etti.


Yorumlar