Hami Mandıralı’dan futbolculara uyarı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de sezonun son haftasında pazar günü Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Hami Mandıralı’dan futbolculara uyarı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de sezonun son haftasında pazar günü Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana, hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Jose Bosingwa, Yusuf Erdoğan ve Aykut Demir ile izinli olan Emre Güral ve Galatasaray maçında sakatlanan Özer Hurmacı katılmadı. Yine Galatasaray maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı durum düşen ve sezonu kapatan kaleci Onur Recep Kıvrak da izin verildiği için çalışmada yer almadı. 32. hatadaki Burssapor maçının ardından izinsiz olarak ülkesine giden ve bir daha Trabzon’a dönmeyen Florent Malouda ise antrenmanda yer almayan diğer isimdi.

ÖZER, ANTALYA MAÇINA YETİŞECEK

Bordo-mavili ekipte 2 haftalık sakatlık sürecinin ardından Galatasaray maçında ilk 11’de sahaya çıkan, ancak müsabakanın başlarında geçirdiği sakatlık nedeniyle 11. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Özer Hurmacı’dan iyi haber geldi. Bu futbolcunun çekilen MR’ınde ciddi bir sakatlığının olmadığının anlaşıldı ve Antalyaspor maçında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

HAMİ’DEN FUTBOLCULARA UYARI

İdman öncesi saha içerisinde futbolculara yaklaşık 20 dakikalık bir konuşma yapan teknik sorumlu Hami Mandıralı, talebelerine bazı uyarılırda bulundu. Ligi dördüncü tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’ne play-off maçlarından başlama şanslarının hala devam ettiğine dikkat çeken genç hoca, “Bunun için Antalyaspor maçını kazanmalıyız. Rakiplerimizin ne yapacağını umursamadan bu maçı almalıyız. Aranızda hocalarınıza karşı tavır alanlar var. Benim kimseye karşı art niyetim yok. Bu takımda kalmak isteyen kalır, gitmek isteyen gider.” ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri ile başladıkları idmanda top sürme ve pas çalışması yaptı. İdman, mini yapılan çift kale maçla maçla sona erdi.

CİHAN

Yorumlar