Galatasaray Schalke 04 maçı hangi kanalda? İnternetten izle

Galatasaray Schalke 04 maçı izle... Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam saat 23.00'da oynanacak Galatasaray Schalke 04 maçının internet üzerinden izlemek isteyen futbolseverler şimdiden arayışa başladı. Galatasaray Schalke 04 maçını internet üzerinden nasıl izleyebilirim arayışına giren futbolseverler için gerekli olan bilgilerin derlemesini yaptık. Detaylar haberimizde

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Schalke 04 maçı hangi kanalda? İnternetten izle

Galatsaray Schalke 04 maçı izle... Galatasaray ile Schalke 04 bu akşam Şampiyonlar Ligi kapsamında ikinci kez karşı karşıya geliyor. Evinde ya da televizyonlu ortamdan maçı izleme fırsatı olmayan futbolseverler bu heyecanlı maçı internet üzerinden izlemenin yollarını arıyor. Peki Galatasaray Schalke 04 maçını internetten nereden izlemek mümkün? Hangi internet siteleri ya da televizyon kanalları maçı internet üzerinden canlı verecek? Detaylar haberimizde... 

Şampiyonlar Ligi Schalke 04 Galatasaray maçını internetten izlemek isteyen futbol severler konuyu araştırmaya başladı. Temsilcimizin gruptan çıkabilmesi adına en önemli karşılaşmalardan biri olan Schalke 04 Galatasaray maçı Türkiye'de şifreli olarak yayınlanacak. Müsabaka Saat 23.00'te başlayacak ve beIN Sports 1'den ekranlara gelmesi bekleniyor.

Galatasaray Schalke 04 maçını Türkiye dışında birçok spor kanalı da canlı olarak yayınlayacak. Bu kanallardan birçoğunun internet yayını da bulunuyor. İşte dünyanın farklı bölgelerinden o televizyon kanalları ve frekansları:

SCHALKE 04 GALATASARAY MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD. CBC Sport.

AVRUPA'DA 100. GALİBİYET PEŞİNDE

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Almanya'nın Schalke takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, Avrupa kupalarında 275. müsabakasına çıkacak. Sarı-kırmızılılar geride kalan maçlarda 99 kez galip gelirken, 103 kez de mağlubiyet yaşadı. 72 maç ise beraberlikle tamamlandı.

Söz konusu müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 373 kez havalandırırken, kalesinde ise 405 gol gördü. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinde ise bugüne kadar 107 kez sahaya çıktı.

AZ TV FREKANS AYARLARI

Uydu: Azerspace-1

Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- YatayA

Az TV Türksat 4A Frekans Bilgisi

Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11994 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11947 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 29500 Ksymb FEC: 5/6

CBC SPORT NASIL İZLENİR? FREKANS AYARLARI

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

Yorumlar