Fenerbahçe, Bursaspor'dan Harun Tekin'i transfer etti

Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına son hız devam ediyor. Volkan Demirel ve Carlos Kameni'den istediği verimi alamayan FEnerbahçe Bursaspor'dan kaleci Harun Tekin'i transfer etti

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Bursaspor'dan Harun Tekin'i transfer etti

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı ismi Spor Toto Süper Lig'de buldu. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde olan Bursaspor forması giyen kaleci Harun Tekin Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Harun Tekin, Fenerbahçe'ye transfer oldu! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, kaleci Harun Tekin'in transferi konusunda Fenerbahçe kulübüyle prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe kulübünün kaleci Harun Tekin'i transfer etmek için kendilerine bir teklifte bulunduğunu kaydetti

Yaptıkları görüşmeler sonucunda Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda bir karar verdiklerini belirten Ay, "Harun Tekin transferi için Fenerbahçe Kulübüyle prensip anlaşmasına vardık." ifadelerini kullandı.

Ay, Harun Tekin'in takımdan ayrılmasının ardından kaleyi bu sezon Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer ile Ataberk Dadakdeniz'den birinin koruyacağını vurgulayarak, "Birbirinden yetenekli genç ve gelecek vadeden 3 kaleciye sahibiz. Hangisi iyiyse kaleyi o devralacak. Kaleci konusunda bir sıkıntımız yok." diye konuştu.

Öte yandan kaleci Harun Tekin'in yarın yeni takımı Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasının beklendiği öğrenildi.

Yorumlar