Eski milli voleybolcu Selcan Çağlar, kitabını tanıttı

İSTANBUL (AA) - Eski milli voleybolcu Selcan Çağlar, "Bir voleybolcunun anıları" adıyla kaleme aldığı kitabı için imza günü düzenledi.Selcan Çağlar, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirdiği tanıtım etkinliğinde,...

Google Haberlere Abone ol
Eski milli voleybolcu Selcan Çağlar, kitabını tanıttı


İSTANBUL (AA) - Eski milli voleybolcu Selcan Çağlar, "Bir voleybolcunun anıları" adıyla kaleme aldığı kitabı için imza günü düzenledi.

Selcan Çağlar, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirdiği tanıtım etkinliğinde, kitabını imzalayarak okuyuculara takdim etti.

Voleybola sporcu ve yönetici olarak uzun yıllar hizmet verdiğini aktaran Çağlar, yaşadıklarını bu kitap sayesinde yeni nesillere de aktarmayı hedeflediğini dile getirdi.

Profesyonel sporculuk dönemini 1970-1985 yılları arasında geçiren 65 yaşındaki Çağlar, A Milli Voleybol Takımı ile Galatasaray ve Eczacıbaşı takımlarında kaptanlık yaptı. Eczacıbaşı Kulübünde menajerlik görevinde bulunan Selcan Çağlar, 2012 Londra Olimpiyatları'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın da menajerliğini üstlendi.

Eczacıbaşı'nın 1980 yılı Şampiyon Kulüpler Kupası'nda final oynadığı takımın kadrosunda yer alan Çağlar, Avrupa karmasına seçilen ilk Türk voleybolcu olma unvanına da sahip.

Yorumlar