Coşkun: "Sporcularımızın üstün başarılara imza atacaklarına inanıyorum"

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye’de yaşayan çocuk ve gençlerin başarılı olmalarında, aldıkları eğitim kadar beden sağlıklarının da önemli olduğunu belirti.Bocce Salonu inşaatı, Sentetik Çim Yüzeyli Hokey Sahası, Tosyalı...

Google Haberlere Abone ol
Coşkun: "Sporcularımızın üstün başarılara imza atacaklarına inanıyorum"

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye’de yaşayan çocuk ve gençlerin başarılı olmalarında, aldıkları eğitim kadar beden sağlıklarının da önemli olduğunu belirti.

Bocce Salonu inşaatı, Sentetik Çim Yüzeyli Hokey Sahası, Tosyalı Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu, Merkez Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Olimpik Atletizm Pisti, Gençlik Merkezi ve Merkez Spor Salonu’nu ziyaret eden Vali Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den tesisler hakkında bilgi aldı.

Vali Coşkun, ilk olarak 2018 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan Bocce Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Coşkun, daha sonra Sentetik Çim Yüzeyli Hokey Sahası’nı ziyaret etti.

Merkez Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Olimpik Atletizm Pisti, Gençlik Merkezi, Merkez Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye’de yaşayan çocuk ve gençlerin başarılı olmalarında, aldıkları eğitim kadar beden sağlıklarının da önemli olduğunu belirterek, “Çocuklarımız, sporda oldukça başarılılar. İlimize kazandırdıkları dereceler ve madalyalar bunun bir göstergesi. İlimizde gençlerimizin sporun her dalında faaliyet gösterebilecekleri tesislerimiz mevcut. Bugün bu tesislerimizi ziyaret ettik. Sporcularımızın, gelecekte ilimizi yine gururlandıracak üstün başarılara imza atacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Yorumlar