Çankırı Spor Başkanı'ndan net tavır

- Çankırı Spor Kulübü Başkanı Karaali: "Bizi kendine siyasi hasım olarak görenler kişisel husumetlerini Çankırı Spor üzerinden benimle tatmin etmeye çalışıyorlar" - "Kurşunlu Belediyespor'un şampiyon olduğunu beyan ettiler. Tebrik ettik, başarılar diledik ve konuyu kapattık"

Google Haberlere Abone ol
Çankırı Spor Başkanı'ndan net tavır

ANKARA (AA) - 1. Amatör Küme takımlarından Çankırı Spor'un kulüp başkanı Sevda Karaali, Orta Belediyespor maçına çıkmadıklarını, bu nedenle puanlarının silindiğini ve şampiyonluğu kaybettiklerini söyledi.

Gelişmelerin ardından her şeyi kabullendiklerini anlatan başkan Karaali, "Bizi kendine siyasi hasım olarak görenler kişisel husumetlerini Çankırı Spor üzerinden benimle tatmin etmeye çalışıyorlar." dedi.

Olayın üzerinden bir aydan fazla geçtiğini hatırlatan Karaali, "Tahkim Kurulu kararının üzerinden de 8 gün geçmiş. Kurşunlu Belediyespor'un gündemi biz olmamalıyız. Artık play-off maçına odaklanmalılar. Kulüp başkanını burada bir piyon olarak kullandılar. Başkanın bu olaylardan haberi yok. 8 gün sonra Çankırı Spor üzerinden Sevda Karaali bir takım şeylerle itham edilemezdi." diye konuştu.

Sahada kazandıkları şampiyonluğu kurallardaki eksik nedeniyle kaybettiklerini iddia eden başkan Sevda Karaali, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uygulanan kurallar çerçevesinde bizim şampiyonluğumuzun geçerli olmadığını, Kurşunlu Belediyespor'un şampiyon olduğunu beyan ettiler. Kurşunlu'yu tebrik ettik, başarılar diledik ve konuyu kapattık. 8 günlük bayat gündem, medyanın önüne konup yeniden spekülasyon yaratacak şekilde gündeme taşındı. Herkes bizim tavrımızı bilir. Ne kadar dikkatli olduğumuzu bilirler. Acemi bir başkan olsaydım, bilgisiz, daha az tecrübeli başkan olsaydım daha hoş karşılanabilirdi. Tecrübeli ve dikkatli bir başkanım."

Yaşanan olaylarda Çankırı ölçeğinde bir kasıt bulunduğuna dikkati çeken Karaali, "Bunda bir kasıt var. Çankırı ölçeğinde kasıt var. Temiz ve masum diyemeyeceğim. Her yol denendi. Futbol içinde, futbola yakışmayacak her yol denendi ama başaramayınca bir kadını yıpratarak, özel hayatına müdahale yöntemiyle çirkin bir tavra ulaştı." değerlendirmesini yaptı.

Kurşunlu halkının ve Kurşunlu Belediyespor'un kullanıldığını anlatan Sevda Karaali, sözlerini şöyle tamamladı:

"Spor yöneticiliği çok uzun ve ince bir yol. Aziz Yıldırım bu uğurda hürriyetinden bir yılını vakfetti. Sevda Karaali, Çankırılı mazlumun, mağdurun, emek verenin, kötü insanlar tarafından yıldırılamadığının sembolüdür. Bir Sevda ölür, bir Sevda gelir. Yolumuza devam edeceğiz. Yanlış yapan benden nezaket beklemesin."


Yorumlar