Beşiktaş Genk maçı hangi kanalda, Beşiktaş maçı canlı izle, canlı maç izle

Genk Beşiktaş maçının rovenşı bu akşam yaşanıyor. Beşiktaş'ın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Peki, Beşiktaş Genk maçı saat kaçta? Beşiktaş Genk maçı hangi kanalda? Beşiktaş Genk maçını canlı izlemek mümkün mü? Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Genk takımının konuğu. Beşiktaş 16. dakikada Ricardo Quaresma'nın golüyle 1-0 öne geçti.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Genk maçı hangi kanalda, Beşiktaş maçı canlı izle, canlı maç izle

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Genk takımının konuğu. Beşiktaş 16. dakikada Ricardo Quaresma'nın golüyle 1-0 öne geçti.

Beşiktaş Genk maçını Türkiye'de Digiturk beIN Sport 1 kanalı üzerinden şifreli olarak veriyor. Ancak bazı yabancı kanallar da bu maçı canlı olarak veriyor. Beşiktaş Genk maçını canlı izlemek için bu kanalları ayarlamak gerekiyor.

Genk Beşiktaş maçı bu akşam oldukça heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak. UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. maçında bu akşam temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Belçika'nın köklü ekibi Genk ile kozlarını paylaşacak. Bu akşam Belçika'nın Genk takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 214. mücadelesini yapacak. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. 

Genk Beşiktaş maçı saat 20:55'te Dijitürk beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın 11'i

Tolga, Dorukhan, Pepe, Vida, Caner, Necip, Oğuzhan, Medel, Lens, Quaresma, Babel

Genk'in 11'i:

Vukovic, Mahle, Dewaest, Aidoo, Uronen, Heynen, Pozuelo, Malinovsky, Ndongala, Samatta, Paintsil

Beşiktaş, Avrupa kupalarında Belçika takımları ile karşılaştığı son üç maçı kaybetti. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde en fazla ikili mücadele kazanan takım Beşiktaş. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde en fazla asist yapan isim Joakim Maehle. Beşiktaşlı Vagner Love forma giydiği son dokuz resmi maçta altı gol attı; geçtiğimiz sezonun tamamında Beşiktaş forması giydiği 13 resmi maçta dört gol atabilmişti. Genk'in forveti Mbawana Samatta UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydiği son yedi maçta 10 gole katkıda bulundu.

BEŞİKTAŞ GENK MAÇI CANLI VEREN YABANCI KANALLAR

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD. CBC Sport.

AZ TV FREKANS AYARLARI
Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- YatayA

Az TV Türksat 4A Frekans Bilgisi
Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11994 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Uydusu: Frekans : 11947 MHz
Türksat 4A Uydusu: Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Uydusu: Sembol oranı (Symbol Rate) : 29500 Ksymb FEC: 5/6

CBC SPORT NASIL İZLENİR? FREKANS AYARLARI

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. 

Yorumlar