Bedensel engelli milli yüzücü Üstün'ün gözü Avrupa'da

- Milli yüzücü Özge Üstün: "İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda madalya alarak hem Edirnemizi hem de ülkemizi sevindireceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Bedensel engelli milli yüzücü Üstün'ün gözü Avrupa'da

EDİRNE (AA) - Edirneli bedensel engelli milli yüzücü Özge Üstün, 32. Uluslararası Almanya Şampiyonası'nda elde ettiği dereceler sonrasında Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Milli yüzücü Üstün, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedefinin Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Almanya'da gerçekleştirilen şampiyonada başarılı sonuçlar elde ettiğini ve kendi rekorlarını geliştirdiğini ifade eden Üstün, "Şampiyonada Avrupa Şampiyonası barajını geçtim. Aynı zamanda kendi rekorlarımı da kırdım. Şimdi önümüzde bir Avrupa Şampiyonası serüveni olacak. O da ağustos ayında İrlanda’da yapılacak." dedi.

Avrupa Şampiyonası için milli takım kampına katılacağını belirten Üstün, şunları kaydetti:

"İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda madalya alarak hem Edirnemizi hem de ülkemizi sevindireceğiz. Orada 5 dalda yarışacağım. Kurbağalama benim en iyi branşım olduğu için orada bir rekor kırmayı düşünüyorum. Haftanın 6 günü sabah ve akşam ikişer saat antrenmanlarla şampiyonaya hazırlanıyorum. İnşallah çok büyük başarılar elde edeceğim."


Yorumlar