Arjantin'den Fenerbahçe iddiası

Arjantin'in Ole Gazetesi'nin haberine göre sarı-lacivertliler, Racing Club'ın kadro dışı bıraktığı Ricardo Centurion için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Arjantin'den Fenerbahçe iddiası

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe, gelecek yılın planlamasına şimdiden başlarken Arjantin'den önemli bir iddia geldi. Güney Amerika ülkesinde yayın yapan Ole Gazetesi'nin haberine göre sarı-lacivertliler, Arjantin'de bu sezon şampiyon olan Racing Club'ta kadro dışı bırakılan Ricardo Centurion'un peşinde. Haberde Racing Club'ın üst düzey yöneticisinin "Fenerbahçe'nin bir ilgisi var ve bunu değerlendireceğiz" sözlerine de yer verilirken Kanarya'nın 4 milyon Euro'luk teklifle kapıyı çalacağı ve yapılacak pazarlıklara göre satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinde de durulacağı bildirildi. Racing Club'ın yüksek maaşı nedeniyle satmaya sıcak baktığı Centurion'u teknik direktör Ersun Yanal'ın çok istediği ifade edildi.

HÜCUMUN HER YERİNDE OYNUYOR

Asıl mevkisi sol kanat olmasına rağmen 10 numara, sağ kanat ve santrfor bölgelerinde de forma giyen Centurion, geride kalan sezonda 16 maçta 3 gol ve 2 asist üretti. 2017'de Sao Paulo'dan 5 milyon Euro'ya Genoa'ya transfer olan Centurion, 2018'de ise 5.70 milyon Euro'ya İtalyan ekibinden Racing Club'ın yolunu tutmuştu.

Yorumlar