Altunsoy ve Huysuz'dan Tokyo ziyareti

- Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Tokyo'daki tesisleri inceledi

Google Haberlere Abone ol
Altunsoy ve Huysuz'dan Tokyo ziyareti


ANKARA (AA) - Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın yapılacağı tesislerde incelemelerde bulundu.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Altunsoy ve Huysuz, 2020 Tokyo Olimpiyatları ve 2019 Dünya Judo Şampiyonası hazırlıkları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Huysuz ayrıca, 2020 Olimpiyat Oyunları ve 2019 Dünya Şampiyonası öncesi Japonya’nın Şimonoseki Belediye Başkanı Shintaro Maeda ile Türk kafilesinin tüm masraflarının karşılanması ve kamp için tesislerin tahsisiyle ilgili protokolleri imzaladı.

Bu arada, Sezer Huysuz, Uluslararası Judo Federasyonu Genel Sekreteri ve Japonya Judo Federasyonu Genel Sekreteri Soya Nakazato'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşmede, iki ülke federasyonu arasında fikir alışverişinde bulunularak yapılacak kamp ve eğitim programlarının ele alındığı bildirildi.




Yorumlar