Albayrak: Türkiye'de hakem mafyası var

Tribün cezalarına tepki gösteren Trabzonspor eski başkanı Albayrak,"Komple stadı kapatsaydılar! Türkiye’de hakem mafyası var” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Albayrak: Türkiye'de hakem mafyası var

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, Trabzonspor ile Ankaragücü arasında oynanan karşılaşma öncesinde haber61’e açıklamalarda bulundu.

Bordo-mavili takımın, Süper Lig’in ikinci yarısındaki ilk maçı olan Başakşehir karşılaşmasının ardından tribünlere verilen cezanın ağır olduğunu belirten Nuri Albayrak, “Zaten 40 bin kişilik stadımız var. 27 bin taraftara ceza veriliyor. Böyle bir şey kabul edilemez. Oldu olacak stadı tamamen kapatsaydılar! Türkiye Futbol Federasyonu’nun merkezi İstanbul’da olduğu sürece bu böyle devam eder. Bu nedenle İstanbul hegemonyası bitmediği sürece bu bitmez. Bu iş böyle bitmez” ifadelerini kullandı.

Türk futboluna çok şey katıldığını birçok yenilikler geldiğini ancak adaletin bir türlü sağlanamadığını söyleyen Nuri Albayrak, “Her şey geldi ama adaletsizlik devam ediyor. İnşallah Anadolu takımları güçlenir ve bizde daha güçlü bir takım kurarsak, tarihte ezerek başarıyı sağladık yine yapabiliriz. Trabzonspor şehrinin beklediği olay öze dönüştü. 130 milyon TL geliri olan takıma 300 milyon TL’lik takımı kurarsak olmaz. Türkiye’de ‘VAR’ işlerine geldiği zaman var, gelmediğinde yok. Türkiye’de hakem mafyası var” dedi.

Yorumlar