Ahmet Çakar'dan Hasan Şaş'a ağır sözler

Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş'a ağır ifadelerle yüklendi. Çakar, Şaş'ın langırtta bile rakibine kafa atacak yapıya sahip olduğunu ileri sürerek ağır eleştirilerde bulundu. Hasan Şaş, Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya girerek futbolcuların kavgasına dahil olmuş, bir futbolcuya kafa atmaya çalışmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Çakar'dan Hasan Şaş'a ağır sözler

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan kavganın yankıları hala devam ediyor. Spor yorumcuları ve yazarlarının olayla farklı bakış açıları da yeni tartışmaları bebarberinde getiriyor. Son olarak spor yorumcusu Ahmet Çakar, kavgaya dahil olan isimlerden Hasan Şaş hakkında ağır ifadelerle konuştu.

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, canlı yayında Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'ı ağır sözlerle eleştirdi. Ahmet Çakar, Beyaz TV'de ınstagramdan derbideki olaylar sonrası bir paylaşım yapan Hasan Şaş'ı işte şu sözlerle eleştirdi...

Galatasaray-Fenerbahçe maçının 2-0’dan 2-2’ye gelmesinde hakemin etkisi yoktur. Muslera’nın yaptığı hareket ise yüzde yüz penaltıdır. Taç kararı yanlış ancak Galatasaray’ın ikinci golü de aut’tu. Ozan geri giderken, hakem yanlış verdi ve gol oldu.

Fatih Terim’in hedef saptırmasının sebebi, fizik-kondisyon açısından Galatasaray’ın ligin en kötü takımı olmasıdır. 18 takım içerisinde, dünyanın ünlü fizyologları gelsin, kuvvet-çabukluk ve dayanıklılık açısından Galatasaray en kötü çıkar.

Son dört maçtır 70. dakikadan sonra Galatasaray diye bir takım yok. Sahada takır takır düşen adamların sebebi eksik veya yanlış idmandır. Galatasaray fizik gücü olarak bilimle uğraşmayan çok kötü elemanların elindedir.

Ben Hasan Şaş’ın haysiyeti ve ailesine bir şey söylemedim. Futbol tarihinde çok önemli bir oyuncuydu. Futbolu bıraktıktan sonra birden dibe vurdu ve cahil, eğitimsiz bir çocuk olduğu için tuhaf işler yaptı. 10 sene önce Lugano ile yaşadıklarını ve Acun Ilıcalı’nın futbol turnuvasında yaşadıklarını biliyorum.

Hasan Şaş, adam olsa, çıkar bir açıklama yapar. Biz programa başlamadan önce bize giderli ve raconlu bir ifade koyuyor. Ben Hasan Şaş ile değil, feriştahları ile oynarım. Cahil, tuhaf ve toplum tarafından şımartılmış bir adam, sonrasında da Instagram’dan açıklama yapıyor.

Hasan Şaş, ne takmış ne takmamış bilmem ama biz hükümdar değiliz. Bugün elimde yetki olsa senin Türkiye’de futbolla ilgili tüm iştigaline son veririm. Bunlar antrenörlük, menajerlik... Langırt salonuna girer, karşındaki çocuk fırfır yapar, onu döversin. Sen böyle bir adamsın. Terbiye sıkıntın var.

Hasan Şaş yaptığı hareketi yolda yapsa, Skrtel onu doğduğu toprağa kadar silkeleye silkeye götürür. Hasan Şaş böyle bir adam. Bir de racon kesiyor. Türkiye’nin en iyi futbolcularından biriydi, Milli Takım’a da hizmetleri oldu ama saygısız, cahil. 

Yorumlar