Soylu: Hepsini bir kalemde sileriz

Suriye'nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı Harekatı hakkında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hiç kimse merak etmesin, PKK'yı alırız, DEAŞ'la üst üste koyar, hepsini bir kalemde süpürürüz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Soylu: Hepsini bir kalemde sileriz

Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Tören'nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'ye karşı tavırlarını baskılama ile sürdürenlerin umurlarında olmadığını söyledi.

"DÜNYA ŞİMDİ CEVAP VERSİN, SİVİLLERİ VURAN KİMMİŞ"

Dün Akçakale'de meydana gelen havanlı saldırı ile ilgili konuşan Soylu, "Dünyaya sesleniyorum, dün Akçakale'de kimin sivilleri hedef aldığını gördük. Barış Pınarı operasyonunun ilk şehidi 9 aylık Suriyeli bebeğimiz oldu. inancımız odur ki maalesef denizden o minnacık cesediyle kararya vuran Aylan bebek ile hep beraber cennette arkadaş oldular. Dünya şimdi cevap versin. Sivilleri vuran kimmiş?" dedi.

"BİR KALEMDE SİLERİZ"

Soylu, açıklamasının devamında, "Bize DEAŞ'ı gösterip PKK'ya razı etmeye çalışıyorlar. Hiç zahmet etmeyin. Bir terör örgütünü, başka bir terör örgütü üzerinden meşrulaştıramazsınız. Biz bunu yemeyiz ve kabul etmeyiz. Hiç kimse merak etmesin, PKK'yı alırız, DEAŞ'la üst üste koyar, hepsini bir kalemde süpürürüz. Bu coğrafyaya da huzuru, barışı, kardeşliği getiririz." dedi.

Yorumlar