Söylemezsem Olmaz sunucuları 2024 kim? Söylemezsem Olmaz yeni sunucuları kimlerdir?

Söylemezsem Olmaz programının 2024 yılı sunucuları kim isimleri nedir, Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik kimdir? Daha önceki sunucuları Seren Serengil, Deniz Akkaya, Bircan Bali kimdir, biyografileri var mı, işte haklarında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Söylemezsem Olmaz Sunucuları 2024 yeni kimlerdir?

Söylemezsem Olmaz sunucuları kim 2024, isimleri nedir, ne iş yapıyorlar, nerelidirler, biyografileri, özgeçmişleri var mı? Beyaz TV'de "Söylemezsem Olmaz" programını sunan sunucuların kim olduğu merak ediliyor. İşte Söylemezsem Olmaz sunucuları hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

SÖYLEMEZSEM OLMAZ YENİ SUNUCULARI 2024 KİM?

Beyaz TV'de hafta içi her gün saat 09.00-11.00 arasında ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programı magazin dünyasında olup bitenler ile güncel konular hakkında değerlendirmelerde bulunan unucuların yorumlarına sahne oluyor. 

Programın bir önceki sunucuları Bilal Özcan, Didem Delen, Selen Görgüzel, Ebru Şancı, Seren Serengil, Deniz Akkaya ve Bircan Bali olmuştu. Daha sonra Arto da katılmıştı. Serengil ayrılmış yerine başka bir isim gelmişti. Son olarak programın yeni sunucuları Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu ve Arto'dur. 

SÖYLEMEZSEM OLMAZ HANDE SARILOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlayan Sarıoğlu, televizyon dünyasına adımını sağlam bir şekilde attı.

2008-2010 yılları arasında popüler dizi Aşk-ı Memnu'da düğün organizatörü rolüyle konuk oyuncu olarak ekranlara geldi. 2010 yılında ise, Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla sevilen Çarkıfelek programında yer aldı. Bunun yanı sıra, 2011'de Ümit Erdim ile birlikte Pasaport yarışma programını sundu ve daha sonra FOX'ta Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu üstlendi. 2016 yılında, Böyle Çok Daha Güzelsin programında jüri üyesi olarak izleyici karşısına çıktı.

2017 yılında Tivibu Spor'da göreve başlayan Sarıoğlu, spor dünyasına da adım atmış oldu. 2019 yılında Habertürk TV'de Emin Çağlar ve Fatih Altaylı ile birlikte Spor Saati programını sunmaya başladı. Ancak, 2 Aralık 2019'da yaşanan bir tartışma sonrası programın sunuculuğunu bıraktı.

Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Ancak, bir video nedeniyle Habertürk TV'deki işine son verildiğini duyurdu. Bu gelişme, Sarıoğlu'nun kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor olabilir.

SÖYLEMZSEM OLMAZ YAĞMUR KİMDİR?

Yağmur Çevik, son 2 yılda adından sıkça söz ettiren, Beyaz TV'de yayınlanan "Söymezsem Olmaz" programının carizmatik sunucusudur. Sosyal medya fenomeni olarak da bilinen Çevik, dinamik kişiliği ve etkileyici sunumuyla televizyon ekranlarında parlamaktadır.

Çevik, bir kız kardeşe sahip olup, aile bağlarına büyük önem veren bir yapısı vardır. İlhan Çevik ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Yağmur, eşiyle Facebook üzerinden tanışmış bir modern aşk hikayesine sahiptir. Balık burcu olan ve yükseleni Kova olan Çevik, aynı zamanda tutkulu bir Galatasaray taraftarıdır.

Kurumsal sektörde önemli deneyimler edindikten sonra kariyerine sosyal medyada içerik üretici olarak devam eden Çevik, YouTube kanalı üzerinden de geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Sosyal medya üzerinden fenomenleri inceleyen ve eleştirilerde bulunan Çevik, cesur yorumlarıyla zaman zaman tepki çekse de büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmektedir.

Instagram hesabı üzerinden de aktif olarak paylaşımlar yapan Yağmur Çevik, buradan da hayranlarıyla etkileşim içinde olmayı sürdürmektedir. Sosyal medya çalışmaları, onun televizyon kariyerine de pozitif yansımalar sağlamaktadır.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ ESKİ SUNUCULARI

Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucuları Didem Delen, Selen Görgüzel ve Bilal Özcan'dır. 

DİDEM DELEN KİMDİR?

Didem Delen 27 Aralık 1985 İstanbul doğumludur. Halkla İlişkiler bölümü mezunu Delen, bir süre bu sektörde çalıştı. Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programında yarışan Didem Delen tavırları ve güzelliği ile dikkat çekti. Şuanda Beyaz Magazin programında sunucu olarak görev almakta.

Didem Delen Instagram hesabı "didemdelen_dd" 506 bin takipçisi bulunuyor.

BİLAL ÖZCAN KİMDİR?

Bilal Özcan (d. 1959, İstanbul ), Türk gazeteci, yazar, yapımcı ve sunucudur.

Medya ve ünlüler dünyasının iyi tanıdığı Gazeteci Bilal Özcan haberci, yazar, yorumcu, yapımcı, sunucu, röportajcı ve genel yayın müdürü olarak Türk medyasına 40 yıldır hizmet vermektedir.

Söylemezsem Olmaz sunucuları kim? Söylemezsem Olmaz yeni sunucuları kimlerdir?
Bilal Özcan

 

Gazeteciliğe 1977 yılında polis muhabiri olarak Son Havadis gazetesinde başlayan Bilal Özcan, Haldun Simavi'nin 1 milyon tiraja ulaşan Günaydın Gazetesi'nde 1979-1990 yılları arasında Muhabir ve Haber Merkezi Müdürü olarak görev yaptı.

1990 yılında Meydan gazetesi Özel Haber birimini kurdu. 1991'de Türk Star Gazetesi'ni, 1992'de ise Alem Dergisi Avrupa baskılarını başlattı ve yönetti.

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR?

Oyuncu Hamdi Alkan’ın eşi olan oyuncu Selen Görgüzel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla magazin basınının gündemi oldu. Eşini eleştiren kişilere Instagram üzerinden yanıt veren Selen Görgüzel, Alkan’ın kendisinin kahramanı olduğunu ifade etti. Peki, Selen Görgüzel kimdir ve kaç yaşında?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979’da İstanbul’da doğdu. Çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen’in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part time çalışarak başladı. Selen Görgüzel eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamlamıştır.

Söylemezsem Olmaz sunucuları kim? Söylemezsem Olmaz yeni sunucuları kimlerdir?
Selen Görgüzel



18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrıldı. Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı var.

Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Zirvedeki Sesler’’ isimli programı sunarak ekran hayatına başladı. Bu ilk adımdan sonra çeşitli kanallarda da, kendi hazırlayıp sunduğu programlarla planlarını hayata geçirdi.

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Dumrul, Oğlum İçin, Tılsım Odası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerin kadrosunda yer aldı. Eşi Hamdi Alkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu O Hayat Benim dizisindeki Cevriye karakteriyle büyük bir kitle tarafından tanındı

ESKİ SUNUCULAR:

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Söylemezsem Olmaz programının eski sunucusu Ebru Şancı oldu. Şancı, Seren Serengil'in yerine geldi.

16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başladı. 18 yaşında Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci oldu. Uzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Ebru Şancı, 7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de evlendi. Ardından Belçika'da bir şatoda düğün töreni yapıldı.

Eğitimini Bahçelievler Anadolu Lisesi, Londra Regent's College, New York Üniversitesi (Oyunculuk-Drama) bölümleriyle tamamladı. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü birçok modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak katalog çekimlerinde yer alan Ebru Şancı, FHM Türkiye magazininde '100 Sexiest Women In The World' listesinde yer aldı. Son olarak yer alacağı yeni projeleri için Hollywood yıldızlarının da oyunculuk eğitim aldığı London Academy of Music and Dramatic Art kurumunda eğitim almaya başladı.

Seren Serengil kimdir?
Seren Serengil

 

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Seren Serengil 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Yeşilçam'ın ünlü komedyen oyuncusu Öztürk Serengil'in kızıdır.

İlk oyunculuk deneyimini 1977 yılında 'Sarhoş' filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Aynı yıl babası ile birlikte Gar Gazinosu'nda sahne aldı.

Şarkıcılık kariyerine, 1987 yılında Fahrettin Aslan'ın sahibi olduğu Maksim Gazinosu'nda başladı ve en genç kadın assolist oldu.

Profesyonel oyunculuk kariyerine 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştığı 'Başka Olur Ağaların Düğünü' dizisiyle başladı. Aynı yıl Hakan Ural ile birlikte 'Alev Gibi Bir Kız' sinema filminde rol aldı.

1991 yılında 'Ayrıldık' adlı ilk albümünü piyasaya çıkardı.

1998 yılında çıkardığı 'Bu Gecenin Hatırına' albümü en çok satanlar listesine yer aldı.

Müzik kariyeri boyunca İbrahim Tatlıses, Emrah, Selami Şahin, Soner Sarıkabadayı ve Serdar Ortaç gibi isimlerle çalıştı.

2011 yılında Show TV'de 'Seren Serengil ile Evlenir misin?' adlı sabah programı hazırlayıp sundu.

2014-2016 yılları arasında CINE5'in 'Kim Ne Derse Desin' programında sunuculuk yaptı.

2016-2018 yılları arasında Star TV'de 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programını Cengiz Semercioğlu ile birlikte sundu. Bu programda şarkıcı Gülben Ergen hakkında yaptığı yorumlar üzerine mahkeme kararıyla 6 ay süreyle şarkıcıya 30 metreden fazla yaklaşmama ve 3 gün hapis cezası aldı.

2020-2021 yıllarında Beyaz TV'de 'Söylemezsen Olmaz' adlı programda Arto ve Bircan Bali ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi.

2020 yılında 'dumping sendromu' hastalığına yakalanan Seren Serengil, 46 kiloya kadar düştü. İki kez ameliyata alınan ünlü şarkıcı, 2016 yılında zayıflamak için mide operasyonu geçirmişti.

1971 doğumlu olan Seren Serengil, 2021 yılı itibarıyla 50 yaşındadır.

2000-2002 yılları arasında Ozan Kaçmaz, 2002-2005 yılları arasında Cengiz İmren, 2006-2010 yılları arasında Musa Aytun, 2018-2020 yılları arasında Yaşar İpek ile evli kaldı.

2009 yılında Stephanie adlı bir kızı dünyaya geldi fakat altı aylık doğan bebek, 4 gün sonra hayatını kaybetti. 2019 yılında hamile olduğunu açıkladı ancak daha sonra bebeğini düşürdü.

Seren Serengil 1.58 metre boyunda, 52 kilo ve koç burcudur.

Klasik piyano çalabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @serenserengil kullanıcı adıyla yer almaktadır.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ ERKEK SUNUCUSU ARTO KİMDİR

Söylemezsem Olmaz sunucularından erkek olanı Arto'dur. Arta kimdir?

Arto, 1966 yılında İstanbul, Fenerbahçe'de dünyaya geldi. Ermeni asıllı Türk vatandaşıdır. Asıl adı Harutyan Dalga'dır. Baba tarafı Artvin Hopa doğumlu, anne tarafı Kayseri'den gelme. Özel Şişli Koleji mezunudur. 2010 – 2013 seneleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümlerinde okudu.

Söylemezsem Olmaz sunucuları kim 2022 sezonu kimler sunuyor, isimleri nedir
Söylemezsem Olmaz sunucuları kim 2022 sezonu kimler sunuyor, isimleri nedir

 

Arto, 1992 yılında Etiler’de bir gece kulübünün alt katındaki İtalyan restoranının yöneticisi bir kız arkadaşının yanında kendi de yönetici olarak çalışmaya başla 1994-95 yıllarında işletmenin adını 'Cımbız' olarak koyduğu kulüp olan bölümünde halkla ilişkileri yönetmiş. Magazin dergilerinin kapaklarını da yine kendisi çıkarmış. Orada çalışan Tolga ve Cumhur adlı iki solistten, günün birinde birinin ayrılması ve diğerinin de burun ameliyatı olması gerektiğinden yerine çıkartılacak solist pek yer dolduramadığı için, arada o da 3-5 şarkı söylemeye başlar. Derken olay tutar ve sahneden inemez olur. Bunun üzerine patronu o burun ameliyatı olan solisti kovarak solistlik görevini ona vermiş. Ve böylece şarkıcılığa başlamış.

Bundan sonraki ilk üç-dört yıl hiç gündeme gelmemişken sonraki iki-üç yıl özellikle Televole sayesinde medyatikliğe kavuşur. Bugüne kadar medyada sesiyle değil de sivri diliyle dikkat çekti.

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Söylemezsem Olmaz programının moderatörü ve sunucusu Bircan Bali kimdir?

Bircan Bali kimdir
Bircan Bali

 

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile aşk yaşamaya başladı.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile Eylül ayında nikah masasına oturdu.

DENİZ AKKAYA KİMDİR?

Söylemezsem Olmaz programının bir diğer sunucusu Deniz Akkaya'dır. Peki, Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya kimdir
Deniz Akkaya

 

Ünlü manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çerkez kökenli bir ailenin kızı olan Deniz Akkaya, 1,78 cm boyundadır.

Lise eğitimini Semiha Şakir Lisesi'nde tamamlayan Deniz Akkaya oyunculuk kariyerine 1996 yılında Nihat Doğan'ın "Maçoyum Ben" şarkısının klibinde oynayarak başladı. Deniz Akkaya'nın modellik kariyeri ise 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildikten sonra başladı.

2000'li yıllarda Televizyon ekranlarında yayınlanan çeşitli dizilerde rol alan Deniz Akkaya bir süre sonra mankenliği bıraktı. Denzi Akkaya'nın 2009 yılında anne oldu. Akkaya'nın kızının adı Ayşe Önbilgin'dir.

Deniz Akkaya, 23 Ağustos 2021 tarihinde Selin Ciğerci'nin başvurusu üzerine Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında mahkemenin verdiği tedbir kararını ihlal eden Akkaya, 23 Ağustos 2021'de üç gün süreyle cezaevine girdi.

Yorumlar