Sosyetik Gelin nerede çekildi, oyuncuları ve konusu nedir?

Sosyetik Gelin nerede çekildi, oyuncuları kimledir, Sosyetik Gelin filminin konusu nedir? FOX TV'de bu yıl bir kez daha ekranlara gelmesi beklenen filmle alakalı birçok konu seyirci tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sosyetik Gelin nerede çekildi, oyuncuları, konusu

Sosyetik Gelin filmi künyesi merak konusu oldu. Son dönemlerde bir kez daha televizyon ekranlarında gösterilmeye başlanan Sosyetik Gelin filminde kimler oynuyor, Sosyetik Gelin oyuncuları kimledir? Sosyetik Gelin nered çekildi? Sosyetik Gelin filminin konusu nedir? İşte film hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Sosyetik Gelin 2018 yılında çekildi. Romantik komedi türünde olan filmin başrollerinde şimdilerde Survivor 2020 yarışması yarışmacıları arasında yer alan Barış Murat Yağcı ile Gizem Karaca'dır. Filmde ayrıca, Yavuz Topoyan, Barış Kıralioğlu, Sultan Köroğlu Kılıç, Ayşen Sezerel ve Levent Çimen oynuyor.

Sosyetik Gelin filminin yönetmeni ise Ayhan Özdemir'dir.

SOSYETİK GELİN OYUNCULARI VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

Filmde hangi karakteri kim canlandırıyor?

Sosyetik Gelin Demir karakterini Barış Murat Yağcı canlandırıyor.

Selin karakterini ise Gizem Karaca oynuyor.

Mevlüt karakterini Yavuz Topoyan oynarken, Rasim karakterini ise Barış Kırlioğlu canlandırıyor. Diğer karakterler ve oyuncuları ise şöyle; Mecbure: Sultan Köroğlu Kılıç, Hayriye: Ayşen Sezerel, Korkut: Levent Çimen'dir.

SOSYETİK GELİN FİLMİNİ KONUSU NEDİR?

Sosyetik Gelin filminin konusu bir ailenin şımarık kızının etrafında dönen hikayeden oluşuyor. Selin isimli bu zengin aile kızı, babası tarafından zorla evlendirilmek istenir. Babası Zeki, çocukluğundan beri kendisine rakip olan Kadir tarafından dolandırılır. Kadir, Zeki’nin firmasını almakla kalmaz, aynı zamanda kendi oğluyla, Selin’i evliliğe zorlar.

Ancak Selin'in bu zorunlu evliliğe razı olmaya hiç niyeti yok. Henüz 23 yaşında olan Selin bir yolunu bularak kaçmaya kara verir. Düğün günü zorla evlendirildiği Murat'ı bayıltmayı başarır ve kaçar. 

Düğün günü kaçarak izini kaybetmeye çalışan Selin, yolda, yan yana koltuk paylaştığı Asiye’e hikayesini anlatır. Asiye de Selin’e zorla Ege’ye akrabalarının yanına gönderildiğinden dert yanar. O’na kendine yerine geçmeyi teklif eder. Bu şekilde Selin, ortalık durulana kadar saklanabilecek, Asiye de Ege’de akrabalarıyla takılma yerine, başka bir otobüse atlayıp, planladığı gibi sevgilisiyle buluşacak.

Selin’in plan kafasına yatar. İlk durakladıkları tesiste, ikili kıyafetleri değiştirir. Selin bir anda ne olduğunu anlayamadan müstakbel kaynanası Hayriye ve kayınpederi Vefki, çapkın kaynı Avni, kendisini gördüğü ilk saniyede nefret eden, 17 yaşındaki görümce adayı Filiz ve bu evlilikten hiçbir şekilde memnuniyet duymadığı anlaşılan koca adayı Demir ile karşı karşıya gelir.

SOSYETİK GELİN NEREDE ÇEKİLDİ?

Peki Sosyetik Gelin filmi nerede çekildi? Sosyetik Gelin sahnelerinden de anlaşılacağı üzere Ege Bölgesi'nin şirin ilçelerinde çekildi. Çekimler Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagözler mahallesinde yapıldı.

SOSYETİK GELİN FİLMİNİN FRAGMANI

Sosyetik Gelin nerede çekildi, oyuncuları
Sosyetik Gelin filminde Selin karakterini Gizem Karaca canlandırıyor.

 

Yorumlar