Sosyal medyada tanıştığı kişi ikizi çıktı

Sosyal medyada dolaşırken kendisine benzeyen Nadya Elvira'yı gören 16 yaşındaki lise öğrencisi Nabila Az-Zahra kendisine mesaj atarak "Sence de birbirimize çok benzemiyor muyuz?" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyada tanıştığı kişi ikizi çıktı

Endonezya’nın Güney Sulawesi bölgesindeki Gowa kentinde 7 Ocak tarihinde meydana gelen olay duyanları hayrete düşürdü. Lise öğrencisi Nabila Az-Zahra (16), sosyal medyada dolaşırken kendisine gelen bir çok mesaj olduğunu farketti. Mesajları kendisini adının Nadya Elvira olduğunu öğrendiği kişiye yönlendiriyor ve ne kadar benzediklerini soruyordu.

Ancak Nabila, bu mesajlara aldırmadı. Daha sonra sosyal medya platformu Instagram üzerinden Nadya tarafından kendisine gelen "Sence de birbirimize çok benzemiyor muyuz?" mesajını gördü.

BAŞTA ŞAKA SANDI

Başta bunun bir şaka olduğunu düşünen Nabila daha sonra görüntülü arama yapmayı teklif etti ve Nadya ile görüntülü konuşunca şoke oldu.

Gerçkten de iddia edildiği gibi ikili birbirine çok benziyordu. Birbirlerine geçmişleriyle ilgili sorular soran ikiz kardeşler, geçmişlerinin yüzde 90 oranında paralellik gösterdiğini fark edince durumu ailelerine aktardı.

GERÇEĞİ AİLESİNDEN ÖĞRENCİ

Sosyal medyada tanıştığı Nadya'nın ikiz kardeşi olma ihtimalini düşünen Nabila bu durumu isimlerinin Ramli ve Johra olduğu öğrenilen ailesine sorduğunda kendisinin 16 yıl önce evlatlık alındığı gerçeğini öğrendi. Nabila’nın asıl ailesinin maddi imkansızlıklar nedeniyle kendisine bakamadığı ve zor durumda olması nedeniyle, onu evlatlık vermeye karar verdiklerini söyleyerek "Annem, 1 kilo 400 gram olarak dünyaya geldiğimi söyledi. Hastaymışım ve ölüyormuşum." açıklamasında bulundu.

"HEM MUTLU HEM ÜZGÜN HİSSEDİYORUM"

Diğer kardeş Nadya Elvira, ise ülkenin Metro TV ismindeki haber kanalına konuşaraş kardeşine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Programa görüntülü olarak bağlanan Nabila da ikizini bulduğu için mutlu olduğunu, ancak böyle bir geçmişi olduğunu öğrendiği için üzgün olduğunu dile getirdi. Nabila, "Gerçeği öğrenince hem üzgün hem de mutluydum. Mutluyum çünkü ikizimle tanıştım. Üzgünüm çünkü böyle bir hikaye beklemiyordum. Beni bugüne kadar içtenlikle yetiştiren aileme sahip olduğum için minnettarım." ifadelerini kullandı.

BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ ALDI

Nabila Az-Zahra, ikiz kardeşini bulmuş olmanın verdiği sevinci sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede viral oldu.

Yorumlar