İnternet dünyası bu köpeği konuşuyor

İnternet dünyası son günlerde kahraman bir köpeği konuşuyor. Sokakta kapkaç girişimine maruz kalan kadın, bir anda 'süper kahraman' köpeğin yardımıyla kurtuluyor. Sokak köpeğinin kadını kurtardığı o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın Balkanlar'da geçtiği öğrenilirken, görüntülerin mizansen olup olmadığı ise henüz net olarak bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol
İnternet dünyası bu köpeği konuşuyor

Sonhaberler | Haber Merkezi 

İnternet dünyasının son günlerde en çok konuşulan konuları arasında Balkan ülkelerinden Karadağ'da meydana gelen bir kapkaç hikayesi yer alıyor. Olayın kahramanı bir sokak köpeği. Sokakta yürüyen kadının kapkaça uğradığını gören köpek anında hırsıza müdahale ederek kadını kurtarıyor. Köpeğin kahramanlık anları ise sokaktaki bir güvenlik kamerasına net olarak takılıyor. 

Karadağ medyasının haberine göre olay, başkent Podgorica'nın Eski Havalimanı bölgesinde yaşandı. Sosyal medyada yayınlanan videoda, kimliği belirsiz kişinin sokakta bir kadını takip ettiği görülüyor. Adam, kurbanına yaklaşarak elinden çantayı almaya çalışıyor ama orada bulunan sokak köpeğinin saldırısına uğruyor. Neye uğradığını şaşıran gaspçı eli boş kaçarak canını kurtarmaya çalıştı.

Önce sosyal medya üzerinden yayılan görüntüler bir anda dünyada en çok konuşulan konu arasına girdi. Milyonlarca ikişi internet üzerinden 'süper kahraman' köpeği konuşmaya başladı. Çok sayıda yorumcu, "köpek ile kapkaççı" arasında bir kıyaslama yaparak, "Hangisi hayvan?" şeklinde soru sordu. 

Yorumlar