Sonsuz Aşk filminin sonunda Zeynep ölüyor mu?

Sonsuz Aşk filminin sonunda Zeynep ölüyor mu, filmin sonu nasıl bitiyor soruları birçok izleyici tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Sonsuz Aşk filminin sonunda Zeynep ölüyor mu?

"Sonsuz Aşk" filminin sonunda Zeynep ölüyor mu, sağlığına kavuşuyor mu, film nasıl sona eriyor, filmin sonu nasıl bitiyor soruları birçok izleyici tarafından merakla soruluyor.

Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen'in başrollerinde oynadığı Sonsuz Aşk filmi konusuyla olduğu kadar sonuyla da dikkatleri üzerine çeken bir filmdir.

Ağır hastalığa yakalanan Zeynep'in (Fahriye Evcen) sonunda iyileşip iyileşmediği konusu filmin en çok merak edilen yönlerinden biridir.

Sonsuz Aşk filmi ekranlarda izleyiciyle buluşuyor. 2017 yılında vizyona giren film romantik ve dram türünde. ATV yayın akışında yer alan filmin başrollerinde Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım yer alıyor. 

Sonsuz Aşk filminin sonunda Zeynep ölüyor mu
Sonsuz Aşk filminin sonunda Zeynep ölüyor mu

 

Zeynep ile Can hikayesinin anlatıldığı Sonsuz Aşk yeniden ekranlarda. Filmde Fahriye Evcen, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep’i canlandırırken; başrole eşlik eden Murat Yıldırım, başarılı cerrah Can’a hayat veriyor.

Sonsuz Aşk filminin çekimleri turistik bir bölge olan Cunda Adası'nda tamamlandı.

SONSUZ AŞK KONUSU

Zeynep, kardeşiyle kurduğu düzende, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren bir karakterken, Can ise genç yaşta profesör olan bir cerrahtır. İlk bakışta hiçbir ortak noktaları yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep, beklenmedik bir şekilde birbirlerinin hayatlarına dâhil olduklarında, aşılması zor engelleri de beraberinde getiren sonsuz bir aşkın içine düşerler.

SONSUZ AŞK OYUNCULARI

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Fahriye Evcen Özçivit, Filiz Ahmet, Fatih Al, Didem İnselel, Ege Aydan, Zeynep Özder gibi isimler yer alıyor.

Sonsuz Aşk filminin sonunda Zeynep ölüyor mu
Sonsuz Aşk filminin sonunda Zeynep ölüyor mu

 

Filmin sonu

Ameliyat esnasında kanaması oldu ve doktor o kanamayı kapattı ama kalbi durdu.

Daha sonra kalbi tekrar çalıştırdılar fakat oradaki tümör alınamadı.

Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra 3 ay sonra da öldü.


 

Yorumlar