Songül Karlı'nın kocası kim?

Songül Karlı son dönemlerinde kendisini mağdur eden kocası ile gündeme geliyor. Peki, kimdir bu Songül Karlı'yı mağdur eden kocası?

Google Haberlere Abone ol
Songül Karlı'nın kocası kim?

Songül Karlı, son dönemlerde yaptığı açıklamalarda eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını belirterek mağdur olduğunu söylemişti.

Düzenlediği bir basın toplantısında konuşan Songül Karlı, ekmeğe muhtaç hale geldiğini, bu durumun sorumlusunun eski kocası olduğunu belirterek hakkını aradığını söyledi. 

Songül Karlı'yı mağdur eden kocasının adı Metin Yüncü'dür. Yüncü, inşaat ve emlak sektörü dışında gemicilik sektöründe de faaliyet gösteriyor.

Karlı ile Yüncü 2012 yılında evililik programının canlı yayınında nikah masasına oturmuşlardı. 2012-2017 yılları arasında evli kaldılar.

Eski eşiyle ilgili iddiaları magazin sayfalarına konu olan Songül Karlı, son olarak Müge Anlı programına hakkını aramak için katılacağını duyurmuş; daha sonra da düzenlediği masın toplantısıyla mağdur edildiğini söylemişti. 

Songül Karlı'nın eski kocası Metin Yüncü, ilk olarak 2009 yılında oyuncu Binnaz Avcı ile olan ilişkisiyle konuşulmuştu.

Songül Karlı'dan önce bir evlilik daha yapan Yüncü’nün bir çocuğu bulunuyor.

SONGÜL KARLI'NIN ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİYDİ

Metin Yüncü, Songül Karlı'nın evlendiği üçüncü kocasıydı. 47 yaşında olan türkücü Songül Karlı İstanbul doğumlu. İki kez evlilik yapan Songül Karlı'nın ilk eşi Baykal Gümüş. Bu evlilikten Efe Furkan Gümüş adında bir oğlu var. 

Ayrıca Songül Karlı, sekiz yıl imam nikahlı olarak Ergün Topaloğlu ile birlikte yaşamıştır. Resmi nikahı olmayan çift 2002 yılında yollarını ayırmıştır. 

Son olarak Karlı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı 'Su Gibi' ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.

 

Yorumlar