Son Yaz Canan Funda Eryiğit neden ayrıldı, neden yok?

Son Yaz Canan Funda Eryiğit neden ayrıldı, neden yok? Yeni sezona başlayan Son Yaz Funda Eryiğit neden ayrıldı? Dizinin yeni sezon ilk bölümünde Funda Eryiğit'in olmaması hayranlarını üzdü. Peki, ama neden ayrıldı?

Google Haberlere Abone ol
Son Yaz Canan Funda Eryiğit neden ayrıldı, neden y

Son Yaz Canan Funda Eryiğit neden ayrıldı, neden yok? Funda Eryiğit neden ayrıldı, dizide neden yok, oynamıyor mu soruları bu akşam yeni sezonun ilk bölümünün oynamasıyla birlikte merak konusu oldu. Peki, Son Yaz Canan Funda Eryiğit neden ayrıldı, neden yok?

Son Yaz dizisi yeni sezona bu akşam itibariyle yeni bölümüyle tekrar hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. İlk bölüm ile heyecan kaldığı yerden devam ediyor; ancak dizide bazı küçük değişiklikler göze çarpıyor.

Son Yaz Funda Eryiğit neden ayrıldı?
Son Yaz Canan Funda Eryiğit neden ayrıldı, neden yok?

 

Fox TV'de cuma akşamları izleyici karşısına çıkan 'Son Yaz' dizisi 21'inci bölümüyle sezon finali yapmıştı, bu akşam ise yeni sezonun ilk bölümü oynyor. 

İlk sezonun son sahnesinde ise Selim Kara'nın eşi Canan vurulmuştu. Dizide Canan Kara'ya hayat veren Funda Eryiğit, sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajıyla kadrodan ayrıldığını duyurmuştu.

Başrollerini Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in paylaştığı 'Son Yaz' dizisi 4 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 22. Bölümü ile yeni sezona başladı.

İlk sezonun son sahnesinde ise Selim Kara'nın eşi Canan vuruldu ve ölüp ölmediği tam olarak netleşmemişti. Ancak 'Son Yaz'da Canan'ı canlandıran Funda Eryiğit'in paylaştığı veda mesajıyla diziden ayrıldığını resmen duyurdu.

Son Yaz Funda Eryiğit neden ayrıldı?
Caption

 

Funda Eryiğit, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle yazdı:

“Final bölümünü izlerken ben de çok hüzünlendim, son sahnede ben de ağladım. Canan öldü fakat isterim ki, kendisi hayalini gerçekleştirememiş olarak kalmasın aklınızda. Şöyle hatırlayın onu mesela: Canan ofisini açmış, cübbesini giymiştir. Davaya giderken, Yağmur ve Altay okuldan dönünce ya da ailesinin bir şeye ihtiyacı olduğunda rahatlıkla eve girebilsinler diye anahtarı saksının altına bırakmıştır. Erken çıkması gerektiği için Selim’den çiçekleri sulamasını rica etmiştir. Selim kesin söylenir ama yine de sular ve Canan Selim’i hep sever. O3 Medya’ya çok teşekkürler. Selim Bağcı’ya ve bütün ekibe, bütün oyuncu arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler. Yolları açık olsun. Stresi, keyfi, neşesi, zorluğu, emeği, tüm anılarıyla hayatımda önemli bir yerde olacak Son Yaz. Diziyi seven, sahiplenen tüm seyircilere sevgiler, öpücükler. Hoşçakalın.”

Son Yaz Funda Eryiğit neden ayrıldı?
Son Yaz Funda Eryiğit'in veda mesajı

 

FUNDA ERYİĞİT KİMDİR?

Funda Eryiğit, 1 Mart 1984 tarihinde Hollanda'nın Zwolle şehrinde dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafralıdır. Bir abisi vardır. Anne babası işçi olarak çalıştıkları için Hollanda'da doğmuştur. 4 yaşına kadar Bafra'daki babaannesinin yanında kalmıştır. Anne babası emekli olup İstanbul’a dönüş yaptıklarında yanlarına gitmiştir.

Kadir Has Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne girdi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversitede okurken çocuk tiyatrosu yapmaya başladı. Bu dönemde palyaçoluk, animatörlük, broşür dağıtıcılığı gibi çeşitli işlerde çalıştı.

2002 - 2003 sezonunda Orman Postacısı adlı oyunla Tiyatro Alkış'ta profesyonel tiyatro hayatına başladı. 2003 - 2004 sezonunda Bir Kümes Müzikali ve Senin Elin Nerdeydi? adlı oyunlarda rol aldı.

2008 - 2009 yılları arasında yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı "Canım Ailem" dizisinde Seyhan karakterini canlandırdı. Bu dizide Uğur Yücel, Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola ve İlker Aksum ile birlikte başrol oynadı.

Funda Eryiğit, 2014 yılında yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Gökçe Korel ve Çetin Tekindor’un olduğu "Karadayı" dizisinde Mahir’in sevgilisi rolüyle Belgin karakterini canlandırdı.

2016 yılında yönetmenliğini Taylan Biraderler'lerin yaptığı, başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın oynadığı "Gecenin Kraliçesi" adlı dizide Esra karakterini canlandırdı.


 

Yorumlar