Konya Valisi camiye galoşlu ayakkabıyla girdi

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hz Mevlana'nın vefatının yıl dönümü olan 17 Aralık'taki "Hz. Mevlana'nın 746. Vuslat Yıl dönümü" nedeniyle Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ziyaret etti. Toprak, camiye ayakkabıyla girdi.

Google Haberlere Abone ol
Konya Valisi camiye galoşlu ayakkabıyla girdi

Konya'da katıldığı Öğretmenler Günü etkinliğinde "Birader sen öğretmen misin?" diyerek ön sıralarda oturan ve bacak bacak üstüne atan muhabire çıkışan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, bir kez daha baltayı taşla vurdu.

Hz. Mevlana'nın 746. Vuslat Yıl dönümü kapsamında Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ziyaret eden Toprak, ziyaret sırasında ayakkabılarını çıkarmadı.

Öğremetmen zannederek bir muhabire Öğretmenler Günü'nde yapmış olduğu çıkışla gündeme gelen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hz. Mevlana'nın 746. Vuslat Yıl dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ziyaret etti.

BAKANLAR DA VARDI

Hz. Mevlana'nın 746. Vuslat Yıl dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Çevre Bakanı Murat Kurum ile Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'da yer aldı.

Çok sayıda bürokrat da yer aldığı etkinlikler çerçevesinde restorasyonu tamamlanan Şems-i Tebrizi Cami ve Türbesi'nin de açılışı yapıldı.

AYAKKABILARINI ÇIKARMADI

Şems-i Tebrizi Cami ve Türbesi'nin açılışı yapıldıktan sonra iki bakan ve protokol heyeti ayakkabılarını çıkarıp camiye girerek dua etti. Ancak öğretmen zannettiği muhabire saygısızlık çıkışı yapan Vali Çakır'ın ise ayakkabılarını çıkarmak yerine üzerine galoş geçirerek camiye girmesi dikkat çekti.

Yorumlar