Sivas'ta yarın 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi

Sivas'ta yarın 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi değil mi merak ediliyor. Kent genelinde etkili olan kar yağışının yarın da sürmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Sivas'ta yarın 14 Şubat 2020 okullar tatil mi

Sivas ve çevresinde bugün akşam saatlerinde etkili olmayan kar yağışı günlük hayatı zorlaştırmaya başladı.

Bu nedenle Sivas'ta 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi değil mi merak konusu oldu.  Çünkü Sivas'ta etkili olan kar yağışının 14 Şubat 2020 Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Sivas'ta hava sıcaklıkları da gündüz sıfırın altında 2 derece, gece ise sıfırın altında 6 derece olacak.

YARIN SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu Sivas'ta vatandaşların gözü kulağı Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelecek bir açıklamada. Özellikle öğrenciler ve veliler tatil olup olmadığı konusunda Google üzerinde araştırmalarını sürüdürüyor. Peki, yarın Sivas'ta okullar tatil mi?

OKULLAR 10-11 ŞUBAT İÇİN TATİL EDİLMİŞTİ

Sivas'ta etkili olan yoğun kar yağışı, buzlanma ve şiddetli rüzgar nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiğine dair Sivas Valiliği tarafından açıklama yapıldı. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Sivas Meteoroloji Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda 11.02.2020 Salı gecesi ve 12.02.2020 Çarşamba günü aralıklarla kar yağışının devam edeceği kuvvetli buzlanma - don olayı ve sis beklendiğinden dolayı öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için; ilimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının, 12.02.2020 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir.
 
Ayrıca kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 12.02.2020 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır." ifadeleri kullanıldı.

SİVAS VE İLÇELERİNDE 13 ŞUBAT 2020 HAVA DURUMU

İlçe Beklenen Hava En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

Yorumlar

faruk yarın tatilim
EMRE MELİH vali bey bugün yollarda büyük don ve buz var ve çok soğuk eğitim öğretime 1 gün daha ara verilmesini önemle arz derim okula gitmekte zorluk çekiyoruz
Sıvaslım Yarın tatilmi kesin cevap alabilirmiyim?
faruk bu gün okullar sivasta tatilmi?
M Nereden biliyorsunuz