Şırınga çikolata kimin? Sahibi kimdir?

Şırınga çikolata nedir? Şırınga çikolata kimindir? Sahibi kimdir? Markası nedir? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Şırınga çikolata kimin?

Google Haberlere Abone ol
Şırınga çikolata kimin? Sahibi kimdir?

Şırınga çikolata nedir? Şırınga çikolata kimindir? Sahibi kimdir? Markası nedir? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.  Peki, Şırınga çikolata kimin?

Diyarbakır ve Ankara'da iki çocuğun yaşamına mal olan şırınga çikolata markasının kime ait olduğu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Şırınga çikolatanın sahibi kimdir?

Şırınga çikolata, çocuklar tarafından çokça tercih edilen enjektöre benzetilen plastik bir kabın içerisinde satılan akışkan nitelikteki çikolatadır.

Çikolataların net ve bilindik bir markası bulunmamakla birlikte genel olarak okul kantinlerinde ve okul çevresindeki bakkal dükanlarında satılıyor.

Bu çikolataların en büyük alıcısı ise hiç kuşkusuz çocuklar oluyor.

NE OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde okuldan çıkan 7 yaşındaki Umut Bilgin okula yakın bir bakkaldan aldığı şırınga şeklindeki çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucunda hayatını kaybetmişti.

Öte yandan Ankara'da okuduğu okulun kantininden şırınga şeklindeki çikolatadan satın alan Mert Yağız Köksal ise yine bu şırınga şeklindeki çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucunda yaşamını yitirmişti.

Bir çok fabrika tarafından üretimi yapılan şırınga çikolatanın bir başka üreticisi olan Yüksel Uçkun suçlamalar sonucunda açıklama yaparak, başka firmalarında benzer ürünler ürettiğini ve ölüme sebep olan ürünün kendilerine ait olup olmadığını bilmediklerini söyledi.

Yorumlar