Yol Arkadaşım nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kim?

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın başrollerinde oynadığı Yol Arkadaşım filminin konusu nedir, filmin oyuncuları kimlerdir, film nerede çekildi?

Google Haberlere Abone ol
Yol Arkadaşım nerede çekildi, konusu nedir?

Yol Arkadaşım nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kim, filmde kimler oynuyor? Yol Arkadaşım Filmi yapımcılığını Necati Akpınar'ın yaptığı bir komedi filmidir.

İstanbul'da çekilen Yol Arkadaşım filmi 2017 yapımıdır.

Yol Arkadaşım nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kim?

Bedran Güzel tarafından yönetilen filmin senaryosunu ise İbrahim Büyükak yazdı.

Yol Arkadaşım filminin başrollerinde Çok Güzeh Hareketler'den hatırladığımız Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak(Oğuzhan ve İbo)'ın yanısıra, Emre Kınay, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, Bahar Şahin, Muharrem Bayrak ve Toygan Avanoğlu oynuyor.

Bir saat 55 dakikalık süresi olan filmin Yol Arkadaşım 2 şeklinde devam filmi de çekildi.

YOL ARKADAŞIM FİLMİNİN KONUSU

Yol Arkadaşım filminin konusunu oluşturan hikaye İstanbul'da geçiyor. 

İstanbul'da başarısız bir ilaç mümessili olan Onur'un başı büyük belada. Hem iş, hem aşk hem de sosyal hayatı biraz karmaşık olan Onur, Kurban Bayramı öncesinde halletmesi gereken önemli işleri var. Bunların başında da bu üç konuyla alakalı konular geliyor. 

Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. 

Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.

Yorumlar