Sevginin Gücü oyuncuları kim? Aamir Khan mı Selman Khan mı?

Sevginin Gücü filmi, görünürde masum bir hikayeyi anlatıyor gibi görünse de, Pakistan ile Hindistan kültürleri arasında kıyaslama yaparak aşağılık bir kara propaganda yapıyor. Filmde, Pakistanlılar barbar, yalancı ve cahil gösterilirken; Hindistanlılar ise medeni ve dürüst insanlar gibi gösteriliyor

Google Haberlere Abone ol
Sevginin Gücü oyuncuları kim? Aamir Khan mı Selman

Sevginin Gücü filmi oyuncuları arasında Aamir Khan yok, filmin başrolünü Selman Khan oynuyor. Klasik bir Bollywood yapımı olan Sevginin Gücü filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, film nerede ve ne zaman çekildi? Klasik bir Hindu propagandası içeren film, görünürde masum bir hikayeyi anlatıyor gibi görünse de, Pakistan ile Hindistan kültürleri arasında kıyaslama yaparak aşağılık bir kara propaganda yapıyor.

SEVGİNİN GÜCÜ OYUNCULARI KİM?

Filmde, Pakistanlılar barbar, yalancı ve cahil gösterilirken; Hindistanlılar ise medeni, dürüst ve modern gösterilmeye çalışılıyor. Peki, Sevginin Gücü filminin başrolünde kim oynuyor, oyuncuları kimlerdir?

Sevginin Gücü filmi 2015 yılında vizyona giren bir Hint yapımı filmdir. 

Boşrolünde, Salman Khan oynuyor. 

Filmin yönetmeni ve aynı zamanda senaristi ise Kabir Han'dır. 

Oyuncuları ise, Salman Khan, Hashaali Malhotra, Nawazuddin Siddiqui, Kareena Kapoor Khan'dır. 

Filmin süresi ise 159 dakikadır. 

Filmin orijinal dilleri ise Hintçe ve Urduca'dır. 

Sevginin Gücü filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, film nerede çekildi?
Sevginin Gücü 

 

PAKİSTAN ALEYHİNDE KARA BİR PROPAGANDA

Filmin konusu ve hikayesi görünürde çok masum ve dramatik gibi görünebilir ancak film başından sonuna kadar Hinduizm propagandası yaparak Pakistanlı Müslümanları aşağılayan bir seyir izliyor. Filmde, Pakistanlılar yalancı, barbar ve cahil olarak gösterilirken; Hindistanlılar ise modern, dürüst, asla yalan söylemez ve nazik insanlar olarak gösteriliyor. 

Filmin görünürdeki konusu şöyle: Ağır hastalığa yakalanan küçük bir kız çocuğu annesi tarafından tedavi için Hindistan'a götürülür. Trenle yolculuğa çıkan anne ve kızı yolda birbirlerini kaybederler. Yolda indiği treni kaçıran küçük kız dilsiz ve sağır olduğu için kendini bir türlü anlatamıyor. Kısa süre sonra Hindistanlı bir dansçıya denk gelir. Bu dansçı, küçük kızın durumunu kısa sürede anlar ve onu ailesine teslim etmeye karar verir. Ancak sorunlu iki ülke olan Hindistan ve Pakistan arasında yolculuk yapmak pek de kolay olmuyor. Bu nedenle, yolculuk esnasında başlarına gelmedik olay kalmaz.

 

Yorumlar