Şampiyon vizyona girdi - Şampiyon Filmi Fragmanı izle

Gerçek hikayeden sinemaya uyarlanan Şampiyon beyaz perdeye taşındı. Şampiyon fragman izle. İzleyiciden büyük beğeni toplayan filmin fragmanı 1 milyona yakın izlendi.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon vizyona girdi - Şampiyon Filmi Fragmanı izle

Ünlü jokey Halis Karataş'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan şampiyon filmi beyaz perdeye taşındı. Halis Karataş ve efsane atı 'Bold Pilot'un hikayesinden esinlenerek beyaz perdeye taşınan filmin fragmanı 1 milyona yakın izlendi. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan şampiyon fragmanı, filminin ne kadar gşie yapacağı merak konusu.

At yarışı meraklılarının 'Şampiyon' filmine ilgisi büyük. Ay ve Med yapımcılık tarafından beyaz perdeye taşınan filmin konusu büyük bir aşk hikayesi. Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki efsaneleşen aşkı anlatan film hayranları ilk günden sinema salonlarını doldurdu.

Şampiyon filmi ne zaman vizyona girecek?

Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki aşkı konu alan film 7 Aralık'ta vizyona girdi. Yarış severlerin heyecanla beklediği filmin fragmanını izleyenler Şampiyon filmine büyük ilgi göstereceğe benziyor. Şampiyon filminde Halis Karataş rolünü Ekin Koç, Begüm Atman rolünü ise ise Farah Zeynep Abdullah üstleniyor.

Ay Yapım ve Med Yapım tarafından beyaz perdeye taşınan filmin, senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük kaleme aldı. Yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız’ın üstlendi.

Şampiyon filminin konusu

Film, efsane yarış atı Bold Pilot’ı ve onun bir araya getirdiği jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir hikaye “Şampiyon”. İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir: ikisi de efsane olmuşlardır. Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur: Koca bir topluma umut olurlar. 1990’ların ortaları. Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır. Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler: En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez. Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş’tır.

Şampiyon Filmi Yönetmeni: Ahmet Katıksız

Şampiyon Filmi Senaristleri: Ahmet Katıksız, Serkan Yörük

Şampiyon Filmi Oyuncuları: Eki̇n Koç (Halis Karataş), Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman), Fi̇kret Kuşkan (Özdemir Atman), Si̇bel Taşçıoğlu (Meral Atman), Ali̇ Seçki̇ner Alıcı (Hasan Karataş), Serkan Ercan (Yaşar), Erdem Akakçe (Mümin Çılgın), Sekvan Serinkaya (Gülağa), Merve Altınkaya (Zeynep Atman), Meli̇s Sezen (Esra Atman), Senay Dede (Lale Atman), Mert Deni̇zmen (Tuncay Uşaklı), Oğuz Kara (Erdi Karataş) Konuk Oyuncular: Nurhan Özenen (Dr. Neşe), Burak Tamdoğan (Dr. Hakan), Nalan Kuruçim (Meliha Karataş) Yapım Şirketleri: Ay Yapım, Med Yapım Yapımcılar: Kerem Çatay, Pelin Diştaş, Fatih Aksoy İdari Yapımcı: Yamaç Okur Müzik: Toygar Işıklı Görüntü Yönetmeni: Serkan Güler Yapım Tasarımı: Burak Yerlikaya Kurgu: Aylin Zoi Tinel Ses Tasarımı: Burak Topalakçı Kostüm: Hilal Sezer Vizyon Tarihi: 7 Aralık 2018 Dağıtım: CJ Entertainment Türkiye

Jokey Halis Karataş Kimdir?

Efsane jokey Halis Karataş 2 Ekim 1972'de Sivas'ta dünyaya geldi. Amcası ve babası seyis olan Halis Karataş, futbola ilgi duymasına rağmen jokey oldu. 14 yaşında jokeyliğe başlayan Halis Karataş, TJK başkanlarından Özdemir Atman'ın kızı Begüm Atman ile dünya evine girdi. Begüm Atman'la evliliğinden Azra ve Özdemir adlarında iki çocuğu dünyaya geldi.

Jokeylik yaptığı dönemde 5 Gazi koşusunu şampiyonlukla bitirdi. 2009'da Enternasyonel Yarış Festivalindeki özel Malazgirt koşusunu kazandı. 20 Temmuz 2012 tarihinde 7 koşuda birinci olarak bu alanda 1985 yılında 6 koşu kazanan jokey Dede Mutlu'dan rekoru almıştır. 
Halis Karataş 165 şampiyonluk kazanarak Türk spor tarihine adını yazdırdı. Halis Karataş ve Begüm Atman'ın efsane aşklarını sinemaya uyarlayan film 'Şampiyon' Halis Karataş hakkında bilinmeyenleri de beyaz perdeye taşıdı. 

Begüm Atman Kimdir?

TJK eski başkanı merhum Özdemir Atman'ın kızı Begüm Atman 28 Mart 2014 yılında hayatını kaybetti. Halis Karataş ile efsane aşkları tarihe geçti ve sinema filmi ile taçlanıyor. Eşini vefatının üzerinden 3 ay geçmesine rağmen onun için kazanacağını söyleyen Halis Karataş Gazi koşusunu şampiyonlukla bitirerek bu zaferi eşine adadığıı söyledi.

Şampiyon Fragman İzle

Yorumlar

Emrah Valla oyun çok güzel
Sıla Güzel inanılmaz güzel bir oyun bu