Kapan filminin konusu nedir, Kapan filmi nerede çekildi?

Kapan filminin konusu nedir, Kapan filmi nerede çekildi? Başrolünde Erkan Petekkaya'nın oynadığı Kapan filmi 8 Mart 2019'da vizyona girdi.

Google Haberlere Abone ol
Kapan filminin konusu nedir, Kapan nerede çekildi?

Başrolünde usta oyuncu Erkan Petekkaya'nın oynadığı Kapan filmi 8 Mart 2019 Cuma günü itibariyle vizyona girdi. Peki Kapan filmi konusu nedir, Kapan nerede çekiliyor. İşte Kapan filmiyle ilgili merak edilen bilgiler: 

Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini yaptığı Kapan filminin türü "Dram ve Aksiyon"dur. 

Bir saat 56 dakikalık filmin başrölünde Erkan Petekkaya oynuyor. 

Filmin diğer oyuncuları ise, Kemal Uçar, Öykü Çelik, Ali Gürer, Neslihan Acar, Başak Akbay, Ruhi Sarı ve İrfan Aslanhan'dır.

Ayrıca filmde oyuncular Gizem Denizci, Zeynep Elçin Özdemir, Hazal Eylül Çelik, Duygu Karaca, Cemal Gönen, Poyraz Eser, Recep Güneysu, Maria Sahakyan, Kadri Okur, Tuğçe Demir, Ali Şentürk ve Fatih Doğan oynuyor.

Nehir Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen filmin yapımcısı ise Muharrem Gürer'dir.

KAPAN FİLMİNİN FRAGMANI İZLE

KAPAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kapan Filmi İstanbul'da geçiyor. İnternet üzerinden Survivor benzeri yarışmalar düzenleyen bir adam, birçok kişinin ölümüne neden oluyor. Yarışmaya katılmak büyük bir cesaret isteyecektir. Çünkü bu yarışmanın ucunda ölüm var. Antalyalı zengin bir iş adamı olan kişi, düzenlediği yarışmada 100 milyon dolar ödül veriyor. Ancak yarışmanın çok sert kuralları bulunuyor. Örneğin yarışmaya katıldıktan sonra asla çıkış yapamazsınız. Yarışmada asla yalan söyleyemezsiniz. Yalan söyleyenlerin sonu ölümle bitebiliyor. Ve yarışmada en mahrem sorular bile sorulabiliyor. Örneğin, "eşini hiç aldattın mı?" şeklinde sorular soruluyor. Sorular birçok kişinin hayatını karartıyor. 

Filmi ilginç kılan ise yarışmaya katılanlardan birinin, yarışmayı düzenleyen zengin adamın kızına aşık olan kişi olmasıdır.


 

Yorumlar