Hızlı ve Öfkeli Serisine Devam!

Muhteşem bir seri yakalayarak izleyici konusunda da rekorlar ulaşan Hızlı ve Öfkeli filmi aynı zamanda filmin yedinci serisi çekilirken başrol oyucusu olan...

Google Haberlere Abone ol
Hızlı ve Öfkeli Serisine Devam!

Muhteşem bir seri yakalayarak izleyici konusunda da rekorlar ulaşan Hızlı ve Öfkeli filmi aynı zamanda filmin yedinci serisi çekilirken başrol oyucusu olan Paul Walker’in hayatını kaybetmesi ile de dengeleri alt üst eden bir yapım olmuş idi.

Trajik bir trafik kazasında başrol oyuncusu olan Paul Walker’ın hayatını kaybetmesi sonrasında filmin yedinci serisinin yanı sıra sekizinin çekilip çekilmeyeceği de merak ediliyordu.

Filmin yedinci serisinin geçtiğimiz yıl dünya genelinde 1,5 milyar dolar hâsılatı aşan bir başarı elde etmesi ile yeni seri beklenmeye başlandı. Yenilikler ve yeni isimler ile anlaşılarak seri devam ediyor.  Hızlı ve Öfkeli 8 serisi içinde oyuncu kadrosu içinde CharlizeTheron ve Helen Mirren isimlerini de eklendi.

Hızlı ve Öfkeli 8 Serisinde Neler Değişti?

Chris Morgan tarafından hazırlanan senaryo içinde Hızlı ve Öfkeli 8 izle serisinde macera Hızlı ve Öfkeli 7 ‘de kaldığı yerden devam ediyor. Geçmiş seri de Brian (Paul Walker ) ve Mia ( JordanaBrewster) karakterlerinin emekliye ayrılması sonrasında Dom karakterine hayat veren VinDiesel gizemli bir suçlu olarak seri de yer alan Cipher (CharlizeTheron ) karakterinin etkisi altına girerek ekibine veda eder. Dom karakterinin durdurulmasını sağlamak için Hobbs ( Dwayne Johnson) ve de Letty (Michelle Rodriguez) ekip önderlik yaparak yeni maceralara atılmaya başlıyorlar.

Hızlı ve Öfkeli 8 Kadrosu

14 Nisan 2017 yılında sinema salonlarında aksiyon severler ile buluşmaya hazırlanan son serinin yönetmeni F. GaryGray tarafından gerçekleştirilmiş olup, film yıldız isim kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Birkaç ay önce yayınlanmış olan ilk fragmanı sonrasında aksiyon ve heyecan kokan film severler tarafından merak ile beklenen Hızlı ve Öfkeli 8 için artık sayılı günler kaldı.

Hızlı ve Öfkeli 8 orijinal adı ile TheFate of theForious oyuncu akdrosu içinde DwayneJhonson, Michelle Rodriguez, CharlizeTheron, Kurt Russell, TyreseGibson, Ludacris, Helen Mirren, NathalieEmmanuel, ElsaPataky, ScottEastwood, JasonStatham ve VinDiesel yer alıyor.

Yorumlar