Hızlı ve Öfkeli 8’in biletleri, Cinecity’de ön satışa çıktı

Türkiye’deki ‘Yabancı Filmler Seyirci Rekoru’nu serinin yedinci filmiyle elinde bulunduran Hızlı ve Öfkeli, iki yıl aradan sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Hızlı ve Öfkeli 8’in biletleri, Cinecity’de ön satışa çıktı

Suçtan uzak bir hayat yaşamaya karar veren ekipte işler, Charlize Theron’un canlandırdığı gizemli kadın Chiper karakteriyle bir kez daha karışıyor. 13 Nisan’da vizyona girecek Hızlı ve Öfkeli 8’in biletleri, Cinecity Sinemaları’nda ve www.cinecity.com.tr’de ön satışa çıktı.

Hızlı ve Öfkeli, iki yıl aradan sonra serinin sekizinci filmiyle hayatımıza aksiyon katmaya geliyor! Aslında bugüne kadar sayısız suça bulaşmış olan ekip artık sakinleşmiştir ve suçtan uzak bir hayat yaşamak istemektedir. Dom ve Letty evlenip balayına giderlerken, Brian ile Mia da emekli olmaya karar verir. Ancak gizemli bir kadın olan Chiper, Dom’u hedef almış durumdadır. Dom'u tekrar suça bulaşmaya ikna eden Chiper, onu sevdiği ve güvendiği insanlardan da ayıracaktır. Artık Dom'u durdurmanın tek yolu, ekibin geri kalanının peşlerine düşmesidir.

F. Gary Gray’in yönetmen koltuğuna geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Charlize Theron,Dwayne Johnson,Jason Statham ve Michelle Rodriguez yer alıyor. 13 Nisan’da vizyona girecek filmin ön satışa çıkan biletleri, Cinecity Etiler, Olivium ve Kipa’nın yanı sıra www.cinecity.com.tr’den temin edilebiliyor.

Deniz Private Cinecity Etiler:
Hillside City Club, Alkent Sitesi, Etiler/ İstanbul
Tel: 0212 352 16 66

Deniz Cinecity Olivium:
Olivium Alışveriş Merkezi, Zeytinburnu / İstanbul
Tel: 0212 546 96 96

Deniz Cinecity Kipa:
Kipa Alışveriş Merkezi, Çiğli / İzmir
Tel: 0232 386 58 88

Yorumlar