Bebek geliyorum demez, ilk günden beğeni topladı

Başrolde Başak Parlak ve Ali İl'in oynadığı Bebek Geliyorum Demez, hayallerinin peşinden giden genç bir kadının hamile olduğunu öğrenmesinin akabinde değişen hayatını anlatıyor. 26 Ekim'de gösterime giren film büyük bir beğeni topladı. Sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer alan filmin iyi bir gişe yapması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Bebek geliyorum demez, ilk günden beğeni topladı

Başak Parlak ve Ali İl'in bşrollerini paylaştığı 'Bebek Geliyorum Demez' filmi 26 Ekim'de gösterime girdi. Daha ilk günden izleyicinin beğenisini toplayan film, hayallerinin peşinden koşan genç bir kadının hamile olduğunu öğrenmesiyle birlikte değişen hayatını konu ediyor. Kocası Alper ile mutlu bir hayatı olan Beste’nin en büyük hayali yazar olmaktır.

Hayallerinin peşinden koşmaya karar veren genç kadın kurumsal hayattan kurtularak ilk adımı atar. Tam da bu sırada beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır. Hamile olduğunu öğrenen Beste’nin hayatı tamamen değişir. Bu güzel sürpriz sadece onun ve kocası Alper’in hayatını değiştirmekle kalmaz, takıntılı ailelerinin ve birbirinden garip arkadaşlarının hayatını da derinden etkiler. Mide bulantıları, uyku basmaları ve birbirinden komik olaylar eşliğinde bir hamilelik geçiren Beste, bebeği ile birlikte hayallerine de kavuşabilecek mi? 
Yönetmen koltuğunda Hakan Cigaoğlu’nın oturduğu filmin başrolünü Başak Parlak ve Ali İl üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Cezmi Baskın, Seray Gözler, Sema Atalay, Mehmet Ali Kaptanlar, Feride Çetin, Melih Selçuk ve Serkan Acay gibi isimler yer alıyor.

Bebek Geliyorum Demez Fragmanı

Başak Parlak Kimdir?

Lise eğitiminden sonra Maltepe Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra çeşitli reklam filmlerinde ve dizilerde yer aldı. Kamer karşısına ilk kez Sırlar Dünyası isimli dizi ile geçti fakat tanınmaya Fikrimin İnce Gülü isimli dizi ile başladı. Ardından oyunculuk kariyerine devam etti. 

2007’de Fikrimin İnce Gülü isimli dizide Gülendam karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce ayrılmak zorunda kalan Zehra ve Mehmet Ali isimli iki gencin, yıllar sonra yeniden karşılaşmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Kenan Işık, Aydan Şener, Sezgi Mengi veBaşak Parlak yer aldı. 2009’da ise SüpüRRR isimli filmde Naz karakterini canlandırdı. Film, aşık olduğu kızla evlenebilmek için milli olmaya çalışan Oğuz isimli bir adamın yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Cem Kılıç, Kemal Pekser, Sümer Tilmaçve Ufuk Özkan yer aldı. 

 

2010’da ise Mahpeyker Kösem Sultan isimli filmde Turhan Sultan karakterini canlandırdı. Film, I. Ahmet ile evlenen ve sarayın bir numaralı kadınlarından biri olan Mahpeyker isimli bir kadının yaşadıklarını ve o dönemde yaşanan olayları anlatıyor. Filmin başrollerinde iseDamla Sönmez, Selda Alkor ve Gökhan Mumcu yer aldı. 2013’te ise Bugünün Saraylısı isimli dizide yer aldı. Dizi, Osmanlı’dan bu yanan şaşalı bir hayat süren Katipoğlu ailesinin zor zamanlar yaşamasını ve onlara rakip genç bir kızın ortaya çıkmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru ve Serhat Teoman yer aldı. 

2014’te ise Sevdam Alabora isimli dizide Banu karakterini canlandırdı. Dizi, ailesinin istemediği bir kişiyle evlenip kaçan Zeynep isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Mustafa Avkıran, Elçin Sangu, Kadir Doğulu ve Başak Parlak yer aldı. 2015’te ise Bir Deniz Hikayesi isimli dizide Reyhan karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce bir ilişki yaşayan ve sonrasında birbirlerinden haberi olmayan Hakan ve Zeynep’in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Emre Kızılırmak, Begüm Birgören ve Emir Berke Zincidi yer aldı. 

Yer aldığı Dizi ve Filmleri

Şevkat Yerimdar -2016

Kış Güneşi- 2016

 Bir Deniz Hikayesi-2015

 Sevdam Alabora -2014

 Bana Adını Sor -2014

 Şevkat Yerimdar -2013

 Neva -2013

 Bugünün Saraylısı -2013

 Yamak Ahmet -2011

 Sırat -2011

 Mahpeyker Kösem Sultan -2010

 Uygun Adım Aşk -2009

 SüpüRRR-2009

 Papatyam -2010

 Serçe -2008

 Fikrimin İnce Gülü -2007

 Geceler Yarim Oldu -2006

 Doktorlar-2006

 Emret Komutanım -2005

 Beşinci Boyut -2005

 Acı Hayat -2005

 Büyük Buluşma 2004

 Ayışığı Neredesin -2004

 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı Sırlar Dünyası / Sır Kapısı-2002

Ali İl Kimdir?

Bebek Geliyorum Demez başrol oyuncularında Ali İl, 16 Kasım 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. 36 yaşında olan oyuncu Akrep burcudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Böyle Bitmesin dizisinde Atilla karakteriyle oyunculuk hayatına başlayan Ali İl; 2015 yılından itibaren Sadrettin Umman rolüyle Poyraz Karayel dizisinde de başarılı bir performans göstermiştir.

Ali İl'in rol aldığı diziler şunlardır: Poyraz Karayel, Böyle Bitmesin, Seni Bana Yazmışlar, Küçük Kadınlar, Ihlamurlar Altında.

Ali İl; ayrıca Adını Sen Koy, Başka Semtin Çocukları, Bebek Geliyorum Demez adlı sinema filmlerinde de rol almıştır.

Yorumlar