Sinem Öztürk öldü mü, Sinem Öztürk'e ne oldu, kanser mi?

Sinem Öztürk son dönemlerde sosyal medya üzerinden yapılan bazı paylaşımlarda "kanser oldu" şeklindeki iddialarla gündeme gelirken işin aslının çok daha farklı olduğu anlaşıldı. Peki, Sinem Öztürk'e ne oldu, kanser mi oldu?

Google Haberlere Abone ol
Sinem Öztürk öldü mü, Sinem Öztürk'e ne oldu, kans

Sinem Öztürk öldü mü, Sinem Öztürk'e ne oldu, kanser mi soruları ve son günlerde bazı internet haber sitelerinde atılan başlıklar hayranlarını korkuttu. Öztürk'le ilgili haberleri görenler ünlü sanatçının kanser olduğunu hatta öldüğünü düşünmeye başlayıp endişeleniyor ve üzülüyorlar. Oysa işin aslı bambaşka ve haberlerdeki başlıklardan tamamen farklı bir konuyla alakalı. Peki, Sinem Öztürk'e ne oldu? Sinem Öztürk kanser mi?

SİNEM ÖZTÜRK ÖLDÜ MÜ?

Aslında Sinem Öztürk'e ne oldu sorusu sosyal medyadaki iddialar nedeniyle attık. Yoksa Öztürk'e bir şey olduğu yok. Peki, neden Sinem Öztürk'e ne oldu diye soruluyor. Çünkü, bazı magazin sitelerinin bir iki tık için yapmadıkları bir şey olmadığı için olay buralara kadar geliyor. Evet atılan başlıklar Sinem Öztürk'ü ilgilendiriyordu; ancak işin aslı veya öznesi Öztürk'ün kendisi değil annesiydi. 

İçerisinde "Sinem Öztürk" geçen haberlerin başlığında, "Kötü haber, acı haber geldi" şeklinde başlıklar atılması ister istemez insana, "Sinem Öztürk'e bir şey olduğu"nu düşündürüyor. 

Buyurun size o haberlerden birinin tam metni, bakalım ölen veya hastalanan kendisi mi başkası mı: 

Sinem Öztürk'ten kötü haber, acı haber geldi (Bu bizim başlık değil)

Sinem Öztürk'ten kahreden haber geldi. Yapımcı Mustafa Uslu ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde annesi Ferhan Zuhal Öztürk için kan bağışı istemişti. 8 aydır annesinin KMML tedavisi gördüğünü ancak hastalığının Akut Lösemi denilen AML hastalığına evrildiğini açıklayan Sinem Öztürk Instagram'dan annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Güzel oyuncu Sinem Öztürk bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmuştu.

Yapımcı Mustafa Uslu ile 2016 yılında dünyaevine giren Sinem Öztürk mutlu evliliğinden Mustafa ve Kemal adında ikiz bebek dünyaya getirdi.

Ünlü oyuncu Sinem Öztürk, Instagram hesabından geçtiğimiz günlerde sevenlerini üzen gelişmeyi paylaştı. Sinem Öztürk annesinin kansere yakalandığını duyurdu. Sinem Öztürk Uslu annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün kemoterapi tedavisi gördüğünü belirterek sevenlerinden dua istedi.

Annesinin sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Sinem Öztürk, annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün 8 aydır sağlık sorunlarıyla savaştığını ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.

Annesiyle birlikte çektirdiği bu kareyi paylaşan ünlü oyuncu, ''Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken, bir anda Akut Lösemi denilen, AML hastalığına evrildi. 3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık... İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde zorlu bir sürece girdik.'' ifadelerini kullandı.

Annesi için kan ihtiyacı olduğunu da belirten Öztürk, ''Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz… Tek seferlik değil, kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+. Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz.

"Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin... Kimler kan verebilir: Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar… Bağışları sadece Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezine yapabiliyoruz'' mesajını yazdı.


 

Yorumlar