Sinan Sardoğan öldü mü? Müge Anlı Sinan Sardoğan cezaevinde öldü iddiasına ilişkin son dakika açıklama yaptı, ne dedi?

Sinan Sardoğan öldü mü? Müge Anlı Sinan Sardoğan cezaevinde öldü iddiasına ilişkin son dakika ne dedi? Müge Anlı'nın programına çıkan Sinan'a ne oldu. Sardoğan'ın tutuklu bulunduğu cezaevinde öldüğü veya öldürüldüğüne dair iddialar bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Sardoğan öldü mü? Müge Anlı açıklama yaptı

Sinan Sardoğan öldü mü? Müge Anlı Sinan Sardoğan cezaevinde öldü iddiasına ilişkin son dakika açıklama yaptı, ne dedi? Sinan öldü iddiası sosyal medyada bir anda viral oldu. Günlerdir konuşulan konunun kahramanlarından Sardoğan hakkında son dakika yeni gelişmeler var. Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert programından izleyerek tanıdığı Sinan Sardoğan isimli taciz ve tecavüz şüphelisi Sardoğan'ın cezaevindeki akıbeti merak konusu oldu. Peki, Sinan Sardoğan öldü mü? Müge Anlı Sinan Sardoğan cezaevinde öldü iddiasına ilişkin son dakika açıklama yaptı, ne dedi? Müge Anlı konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arife Gökçe isimli kadının akıbetinden sorumlu tutulan Sardoğan, en son televizyon programına katıldıktan sonra başka bir suçlamayla polis tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılmıştı. Sardoğan, buradan cezaevine gönderilmişti. 

SİNAN ÖLDÜ MÜ, CEZAEVİNDE İNTİHAR İDDİASI DOĞRU MU?

Sinan Sardoğan'ı Türkiye, Müge Anlı'nın ATV'de yayınlanan programıyla tanımıştı. 

Aynı köyde kaybolan Arife Gökçe'nin kaybolmasından sonra programa çıkarılan Sardoğan, programdaki her geçen biraz daha yüzündeki maskeleri düşürdü.

Gökçe'nin kaybolmadan önce Sardoğan tarafından taciz ve tehdit edildiği konusu da programda en çok konuşulan konular arasındaydı.

Sardoğan'ın başka olaylardan da şüpheli veya sanık olduğu ortaya çıkınca ise seyirci hayli öfkelenmişti.

Sinan Sardoğan öldü mü? Müge Anlı Sinan intihar etti mi?
Sinan Sardoğan'ın öldürdüğü ileri sürülen Arife Gökçe

 

Özellikle de Sinan Sardoğan'ın çocuklara yönelik cinsel istismar iddialarına karıştığının ortaya çıkması bardağı taşıran damla olmuştu.

Kamuoyundaki tepkilerin artması ve yeni iddiaların ortaya çıkmasıyla Sardoğan polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Gözaltı işlemlerinden sonra savcılığa çıkarılan Sardoğan, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. 

Sardoğan daha sonra mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Sinan Sardoğan'ın cezaevine düşer düşmez, diğer cinsel istismar sanıkları gibi akıbeti merak konusu oldu.

Sosyal medyada er alan iddialarda Sardoğan'ın öldüğü ileri sürüldü. Daha doğrusu cezaevinde öldürüldüğü veya intihar ettiği iddiaları dillendirildi.

Şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi. Bu nedenle ölüp ölmediğini de teyit etmek bu aşamada imkansız görünüyor.

Öte yandan Arife Gökçe'nin durumu ise belirsizliğini hala koruyor.

NELER OLMUŞTU?

64 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolmasından dolayı bütün oklar aynı köylüsü olan Sinan Sardoğan'a çevrilmişti. 2016 yılında Avcılar'da küçük bir çocuğa cinsel saldırı iddiasıyla tutuklanan Sinan Sardoğan hakkında yeni bir iddia ortaya çıktı. İddiaya göre Sinan Sardoğan cezaevinde intihar ettiği söylendi. Peki, Sinan Sardoğan intihar mi etti, öldü mü, yaşıyor mu?

Sapık mesajları ortaya çıkan Sinan Sardoğan, Müge Anlı'nın pazartesi günü yaptığı yayının finalinde itiraflarda bulundu. İddiasına göre o gün akrabası olan Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan ile Arife Gökçe'nin evine gittiler. Kadir "Arife yenge bir dışarı gelir misin' diye seslendi ve yaşlı kadın kapıya çıkınca ensesine odunla vurup bayılttı. Kadını kucaklayan Kadir, Mustafa Karaaslan'ın arabasına bindirip kaçırdı.

KAMERA ARKASINDAKİ KONUŞMASINDA TECAVÜZ İDDİASI

Sinan Sardoğan o gün hiç görmedim dediği Arife Gökçe'nin kaçırıldığını iddia edince Müge Anlı onunla kamera arkasında konuştu. Sinan Sardoğan'ın kayıt dışı yaptığı o konuşmada, Kadir ve Mustafa'nın kaçırdıkları Arife Gökçe'ye tecavüz ettiklerini öne sürdü. Sinan Sardoğan kendisinin onlarla gitmediğini ve kadına tecavüz etmediğini iddia etti.

İTİRAF MI, İFTİRA MI?

27 Aralık 2022 Salı tarihli yayında Müge Anlı kamera arkasındaki konuşmalara istinaden olayda ismi geçen Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan'ı yayına çıkardı. Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan tüm iddiaları yalanlarken, jandarmaya da çağrıldıklarını ve ifade verdiklerini anlattılar. Yayında Kadir Durmuş'un izah edemediği durumlar ortaya çıkarken, onun da bir başka kadını taciz ettiği ifşa oldu. Ancak Kadir ile Mustafa'nın olay günü Arife Gökçe'nin evine gittiklerine dair ne bir delil ne de tanık vardı. Kadir ve Mustafa ile yayında yüzleşen Sinan Sardoğan söylediği her şeyi bu kez inkar etti.

SİNAN'IN KIZ KARDEŞİ İSYAN ETTİ

Canlı yayına Sinan Sardoğan'ın evli olan kız kardeşi Serap Bayrak da bağlandı. Serap Bayrak, kardeşinin Arife Gökçe'yi taciz ettiğini öğrendiğini ve kendisine itirafta bulunduğunu söyledi. Kardeşi Sinan'a doğruları anlatması için yalvaran Serap Bayrak, "Annen yaşındaydı bunu nasıl yaparsın" diyerek ağladı. Sinan Sardoğan ise kız kardeşine yaptığı itirafları da reddetti.

SİNAN'IN VAKALARI BİTMİYOR

Kemal Karaaslan canlı yayında Sinan Sardoğan'ın Arife Gökçe'den önce de kendi eşi Fatma Karaaslan'ı taciz ettiğini anlattı. Sinan, evli ve çocuklu Fatma Karaaslan'ın önce cinsel içerikli mesajlarla taciz etmiş. Kemal Karaaslan şikayetçi olunca karakolda ifadesi alınıp serbest bırakılmış. Ama Sinan sapkınlıklarına devam etmiş hatta daha ileri boyuta taşımış. Fatma Karaaslan'ı çocuklarının yanında dövmüş, annesinin başını yarmış.

Jandarma Türkiye'nin ilk su altı kadavra köpeği "Mavi" ile arama başlatıldı. Arama kapsamında Arife Gökçe'yi bulmak için kaybolduğu köyünün her tarafı adım adım arandı. Ayrıca su altı arama timi de Arife Gökçe'nin şüpheli kaybıyla ilgili Almus Barajı'nda da arama yaptı. Bununla birlikte şüpheli Sinan Sardoğan'la ilgili kan donduran yeni iddialar ortaya çıktı.

Yayına bağlanan mağdurlardan biri Sinan'ın İETT otobüsünde kayınvalidesine telefondan açtığı cinsel içerikli filmi gösterdiğini, kendilerini gittikleri hastaneye kadar takip ettiklerini söyledi. Takip edildiklerini fark ettiğinde ise Sarıdoğan'ı darp ettiğini anlattı.

Yine yayına bağlanan Sinan'ın asker arkadaşı ise Sinan'ın takıntılı ve kindar olduğunu belirtti.

Yayına bağlanan bir başka mağdur ise annesinin şehirlerarası terminalde Sinan'a acıyıp tost aldığını bu sırada Sinan'ın annesine cinsel tacizde bulunduğunu söyledi.

İstanbul Avcılar'da çocuğa cinsel saldırı iddiasıyla ilgili tutuklanan Sinan Sardoğan'ın cezaevinde intihar ettiği iddiası sosyal medyada hafta sonu en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Ancak iddiayla ilgili bir doğrulama gelmedi.

Sinan Sardoğan'nın metris cezaevinde yattığı ve herhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi.

ARİFE GÖKÇE'Yİ ARAMA ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

Sardoğan'a tutuklandığı esnada Arife Gökçe'nin nerede olduğu da soruldu. Sardoğan, 'bilmiyorum' yanıtını verdi. Tokat'ın Almus ilçesi, Ataköy beldesinde 17 Aralık'ta, 12 torun 5 çocuk sahibi Arife Gökçe, aniden kaybolmuş ve kendisinden haber alınamıyordu.

Sardoğan, Arife Gökçe'nin kaybolmasından sorumlu kişi olarak sorgulanıyordu. Arife Gökçe henüz bulunamadı.

Emniyet güçleri konuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

MÜGE ANLI'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Sinan Erdoğan'ın sağlığıyla ilgili olarak 10 Mart 2023 Cuma günü Müge Anlı'dan bir açıklama geldi.

Anlı, Sinan'ın cezaevinde öldüğü veya intihar ettiğine yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.


 

Yorumlar