Şile Uzunkum Plajına Nasıl Gidilir, Nerede?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Şile Uzunkum Plajına Nasıl Gidilir sorusu en çok arananlar arasına girdi. Şile Uzunkum Plajı İstanbul'a en yakın denize girilebilecek mekanlardan biridir. Peki Şile Uzunkum Plajına nasıl gidilir? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Şile Uzunkum Plajına Nasıl Gidilir, Nerede?

Şile'nin en güzel plajlarından biri de Uzunkum Plajıdır. İstanbul'a en yakın denize girilebilecek yerler arasında bulunan Şile Uzunkum Plajına nasıl gidlir, neyle gidilir merak edilen sorulardan biri oldu. İşte Şile Uzunkum Plajına nasıl gidlir detayları

Şile Uzunkum Plajı Şile'de bulunan plajlardan sadece biridir. Ancak Şile'nin diğer plajlarına oranla daha sakin bir plajdır bu yüzden aileler öncelikli oalrak bu plajı tercih etmektedirler. İstanbul'dan haftasonu rahatlıkla gidilebilecek Şile Uzunkum Plajı'na nasıl gidilir detayları yazımızda.

Tertemiz denizi ve kıyılarında yeşilliği ile İtanbul'dan kısa sürede varabileceğiniz Şile Uzunkum Plajı, sakinliği ile tercihlerin başında geliyor. 

Plajın uzunluğu yaklaşık 1 km. Şile merkezden yaklaşık 5 dakika mesafede olan Şile Uzunkum Plajı Ağlayankaya caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Şile Uzunkum Plajı'nın içinde ücretli plaj da bulunmaktadır. 

Uzunkum Plajı'na günü birlik gidebileceğiniz gibi burada haftasonu konaklayadabilirsiniz. Konaklayabileceğiniz oteller ve pansiyonlar bulunmaktadır.

Şile Uzunkum Plajına Nasıl Gidilir?

İstanbul'dan genellile özel araçlarla gelinen Uzunkum Plajı Şile Merkeze 5 dakika mesafede bulunan Ağlayankaya caddesi üzerindedir. 

Ayrıca İstanbul'dan Şile Uzunkum Plajı'na otobüsle de gelmek mümkündür. 

Üsküdr'dan direk Şile otobüsleri kalkmaktadır. Tek vesaitle Uzunkum Plajı'na ulaşmak mümkündür.

Şile Uzunkum Plajına nasıl gidilir 

 

Yorumlar