sigortaladım.com’dan 100 TL hediye kupan hediyesi

sigortaladım.com’dan online poliçe alımında 100 TL’ye varan Google Play Store kodu hediye

Google Haberlere Abone ol
sigortaladım.com’dan 100 TL hediye kupan hediyesi

“Ne aldığını bilerek al, sigortana iyi bak” mottosuyla yola çıkarak, sigorta sektörünün tarafsız, doğru bilgiyi tüketiciyle buluşturma konusunda öncü olan sigortaladım.com; 22 farklı sigorta şirketinin tekliflerini, tüm teminat detaylarıyla kolayca karşılaştırıp, tüketicilerin ihtiyacına en uygun poliçenin hemen satın alınmasını sağlıyor. Avantajlar dünyasıyla müşterilerin hayatına değer katan sigortaladım.com, Google ile başlattığı kampanya kapsamında 100 TL’ye varan “Play Store” kodu hediye ediyor.

 Farklı poliçe fiyat aralıkları için sunulan hediye kodlarından en yükseği olan 100 TL’yi kazanmak isteyen kullanıcıların 1.000 TL ve üzeri kasko sigortası veya 2.000 TL ve üzeri trafik sigortası yaptırmaları yeterli. 50 TL hediye Google Play Store hediye kodu için ise 1.000-1.999 TL aralığında trafik sigortası veya 500 TL ve üzeri kasko sigortası poliçesi satın almak yeterli. 500-999 TL aralığında trafik sigortası poliçesi satın alanlar, 25 TL Google Play Store hediye kodu kazanabiliyorlar.

sigortaladım.com web sitesinden teklif görüntülemede kullanılan GSM numarasına SMS olarak gönderilen hediye kodunu yüklemek için Google Play Store uygulamasına veya play.google.com/redeem adresine Google kimliğiyle giriş yapmak gerekiyor. 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli kampanyadan yararlanmak için kullanıcılar, Google Payment hesabına sahip olmalılar.

 Google gibi küresel bir içerik sağlayıcı ile yapılan iş birliğiyle kullanıcılarına ilave fayda sağlayabilmekten memnuniyet duyduklarını belirten sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren; “Dünyanın dört bir yanında Android platformunda hizmetler sunan Play Store için başlattığımız iş birliği sayesinde kullanıcılarımız, kitap içeriklerinden oyunlara pek çok farklı ürün ve hizmeti ücretsiz alabilecekler. Dijital içeriklerin her geçen gün daha fazla önem kazandığını biliyoruz ve Google ile yaptığımız bu iş birliğini, en iyi dijital platformlarla gerçekleştirmeye devam ederek müşterilerimiz için seçenekleri çoğaltacağız” dedi.

Yorumlar