Sıfır bir filmi İzmir'in neresinde çekildi?

İzmir'de çekilen "Sıfır Bir" filminde yaş sınırı kaç? Sıfır Bir filmi İzmir'in neresinde çekildi, konusu ne? Sıfır Bir filminin bilet fiyatları ne kadar, gibi soruların yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Peki, Sıfır bir filmi yaş sınırı kaç? Bilet fiyatları ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Sıfır bir filmi İzmir'in neresinde çekildi?

Sıfır bir yaş sınırı kaç? Sıfır bir filmi nerede çekildi, konusu ne? gibi soruların yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Peki, Sıfır Bir filmi İzmir'in neresinde çekildi, çekimler hangi mahallelerde yapıldı, filmin yaş sınırı kaç?

YouTube ile başlayan Sıfır Bir Adana dizisi bir fenomen haline dönüştü. Adana'da çekimleri yapılan film kısa sürede internetin en çok izlenenleri arasında yer edinmeyi başardı. Bugüne kadar 5 sezonu çekilen ve hemen hemen her sezonda büyük izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Sıfır Bir film oldu.

6. sezonun ardından final yapmayı planlayan Sıfır Bir ekibi tarafından çekilen filmin gişede büyük başarı elde etmesi bekleniyor.

Sıfır Bir Adana dizisinde Cio olarak karşımıza çıkan Cihangir Ceyhan, diziden ayrıldıktan sonra daha prefosyonel bir dizi olan Çukur dizisinde Azer Kurtuluş olarak yer aldı. Sıfır Bir Adana dizisinden ayrıldıktan sonra farklı projelerde yer almayı başaran bir çok oyuncu var.

SIFIR BİR FİLMİ KONUSU

Savaş, Cihat ve Azad Adana'daki suç dolu hayatlarını bir kenara bırakarak İzmir'e yerleşmeye karar verir. Bir oto yıkamacı açarak hayatlarını devam ettirmeyi hedefleyen üçlü, Melek adındaki minik bir kızın yaşadıklarından sonra kendilerine sığınması ile birlikte yeni bir maceranın içinde bulurlar kendilerini

SIFIR BİR FİLMİ YAŞ SINIRI KAÇ?

10 Ocak tarihinde vizyona girecek olan Sıfır Bir filmi için henüz bir yanış sınırı açıklanmış değil. Ancak filmdeki şiddet olayları göz önünde bulundurulduğunda en az +7 veya +13 yaş sınırı olması beklenmektedir.

SIFIR BİR FİLMİ BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Sıfır Bir filminin bilet fiyatları tam, öğrenci, engelli, hafta içi ve hafta sonu olmasına göre değişiyor. İşte İstanbul'da Sıfır Bir bilet fiyatları: 

Tam 16.00 TL,

Öğrenci 14.00 TL

Halk Günü 14.00 TL (Pazartesi-Perşembe)

Sabah Seansı 12.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir. Halk Günleri hariçtir.)

Şehit Yakını - Gazi 14.00 TL

65 yaş üstü 14.00 TL

Engelli İndirimi 14.00 TL

SIFIR BİR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sıfır Bir Adana dizisinin çekimlerinin büyük kısmı Adana'da meşhur Hürriyet Mahallesi'nde yerel halk ile birlikte yapılmıştı.

Sıfır Bir filminin çekimleri Adana, İzmir ve İstanbul'da gerçekleşti. Filmin İzmir kısındaki sahneler, İzmir'in kenar mahallelerinde bir oto yıkamacıda cereyan ediyor. Ancak mahallenin ismi şimdiye kadar açıklanmadı.

Yorumlar