Araba kampanyaları ocak ayı sıfır araba indirimleri, hangi marka ne kadar indirim yaptı?

Araba kampanyaları Ocak ayına özel araba kampanyaları indirimleri nelerdir? Sıfır araba kampanyaları ocak ayı da devam ediyor, hangi marka ne kadar indirim yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Araba kampanyaları ocak ayı sıfır araba indirimler

Araba kampanyaları Ocak ayına özel araba kampanyaları indirimleri nelerdir? Sıfır araba kampanyaları ocak ayı da devam ediyor, hangi marka ne kadar indirim yapıyor?

İşte ocak ayı araba kampanyalarından bazıları:

TOYOTA OCAK AYI KAMPANYASI

Ocak ayı araba kampanyalarının ilk Toyota'dan geldi. Toyota, yeni yılda otomobil sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya ile ilgili yapılan açıklamaya göre; Toyota'nın ocak ayı kampanyasında Yaris ve Yaris Hybrid modelleri 75 bin TL, 12 ay vade ve yüzde 0,69 finansman oranı ile satışa sunulacak.

Kampanyada ayrıca Toyota Professional ailesinin üyeleri Hilux, Proace City ve Proace City Cargo modelleri de 100 bin TL, 12 ay vade ve yüzde 0,69 finansman oranı ile yeni kullanıcılarını bekliyor olacak. Ayrıca, yeni araç kredilerinde 6 ay, Xchange by Toyota kredilerinde ise 3 aya kadar erteleme imkanı da sunuluyor.

Toyota'nın hibrit modelleri için anlaşmalı banka aracılığıyla "Çevre Dostu Kredisi" ile ocak ayında tüm vadelerde, sıfır ve 2. el araçlar için 1-12 ay arası yüzde 1,95, 13-24 ay arası yüzde 2,05 ve 25-48 ay arası da yüzde 2,10 finansman oranı imkanı da sağlanacak. Çiftçi kredisi kapsamında da 6 ayda bir ya da yılda bir ödeme imkanı bulunacak.

Yüzde 1,95'den başlayan finansman oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 60 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile Toyota'nın yeni yıl kampanyasından yararlanmak isteyenler için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere takas imkanı da bulunuyor.

CITROEN OCAK AYI ARABA KAMPANYASI

Citroen, otomobilini değiştirmek için yeni yılı bekleyen ya da yeni bir otomobil almak isteyen kullanıcılarına yönelik kampanya başlattı.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, 2022 model Citroën C5 Aircross SUV model ailesi, 655 bin TL’den başlayan fiyatlarla cazip satın alım imkanları sunuyor. Çeşitli kişiselleştirme kombinasyonlarıyla heyecan verici deneyimler yaşatan ve otomatik şanzıman seçeneğiyle kullanıcısına daha fazla konfor imkanı getiren 2022 model Citroen C3, hem tüm modellerinde geçerli 50 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle, 352 bin TL’den başlayan fiyatlarla veya nakit alımlarda 5 bin TL indirim avantajıyla satışa sunuluyor.

2022 model Citroen C4, 75 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle, 1.2 litrelik PureTech motora sahip Feel donanımlı Citroen C4 modeli de 464 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Kampanya kapsamında, ocak ayında, 2022 model Citroen C3 Aircross SUV, 40 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2022 model Citroen Berlingo Kombi de 25 bin TL için 12 ay 0 faizli kredi veya 40 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla satılacak.

PEUGEOUT OCAK AYI KAMPANYASI

Peugeot, bu ay 2021 model araçlarını avantajlı finansman kampanyalarıyla müşterileriyle buluşuyor.

Peugeot açıklamasına göre, Fransız üretici, kompakt hatchback modeli Peugeot 208'de 50 bin TL 12 ay sıfır faizli kredi seçeneğini ocak ayı boyunca müşterilerine sunuyor. Yeni nesil i-Cockpit, EAT8 tam otomatik şanzıman ve yarı otonom sürüş seçeneklerine sahip SUV ailesinin üyelerinden Peugeot SUV 2008, 80 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,49 faizli seçenekle tercih edilebilirken, SUV 3008 modelinde finansman kampanyası ise 90 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,49 faizli olarak öne çıkıyor.

Peugeot SUV ailesinin en büyüğü 7 kişilik oturma kapasiteli Peugeot SUV 5008'de ise 120 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,49 faizli kredi sağlanıyor. Peugeot, inovatif kimliği ve güçlü tarzıyla sedan sınıfında öne çıkan Peugeot 508 için de aynı kredi oranını ve avantajları müşterilerine sunuyor.

Peugeot avantajları, 2021 model hafif ticari araçları için de ocak ayında kullanıcılarla buluşuyor.

Bu kapsamda BlueHDi dizel motor seçenekleri ve 8 ileri tam otomatik EAT8 şanzımanıyla yüksek verimlilik sunan, SUV görünümlü tasarımı ve teknolojisiyle de sınıfının çok yönlü aracı Peugeot Rifter'e, 65 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Peugeot'nun tüm diğer hafif ticari araç modelleri de uygun kredi seçenekleriyle sunuluyor. Ticaretin profesyonelleri, Peugeot Expert Van, Expert Traveller, Partner Van ve Boxer Van modellerine, 75 bin TL'ye kadar 12 ay yüzde 0,49 kredi seçenekleriyle ulaşabiliyor.

Detaylar Ekleniyor...


 

Yorumlar