Şibili DOP DOP öldü mü? Yasin Cengiz öldü mü? Kaç kilo serveti ne kadar? Nereli, nerede yaşıyor?

Şibili Dop Dop Yasin Cengiz isimli TikTok fenoneminin ölüp ölmediği hayranları tarafından son dönemlerde merakla soruluyor. Cengiz, çektiği göbek dansı videolarıyla köyünden dünyaya namı yayılan fenomenlerden biridir. Peki, Yasin Cengiz öldü mü? Yasin Cengiz serveti ne kadar? Nereli, nerede yaşıyor?

Google Haberlere Abone ol
Şibili DOP DOP Yasin Cengiz öldü mü?

Şibili DOP DOP öldü mü veya Şibili Dop Dop Yasin Cengiz öldü mü, yaşıyor mu soruları fenomen TikToker'ın hayranları tarafından bu aralar merakla soruluyor. Birçok insanın kilosundan şikayet ederek kurtulmak için çare aradığı bir dönemde kilololarını paraya ve şöhrete dönüştürmeyi başaran Yasin Cengiz son yılların araştırılmaya değer fenomenleri arasında bulunuyor. Yasin Cengiz öldü mü? Şibidi DOP DOP Yasin Cengiz öldü mü? Yasin Cengiz serveti ne kadar? Nereli, nerede yaşıyor?

Çektiği göbek dansı videolarıyla kısa süre içerisinde ünü Türkiye sınırlarını aşan Yasin Cengiz, şimdilerde dünyanın en ünlü turistik merkezlerinde görülmeye başladı. En son Dubai'de görülen Yasin Cengiz'in ününden faydalanmak isteyen markalar onu birkaç dakikalığına sosyal medya hesaplarında göstermek için yüklü miktarlarda ödemeler yapıyor. 

ŞİBİLİ DOP DOP ÖLDÜ MÜ? YASİN CENGİZ ÖLDÜ MÜ?

Kendi halinde bir köy çocuğuyken çektiği göbek dansı vidosuyla kaderi değişen Yasin Cengiz, Türkiye'yi köşe bucak gezip gittiği her yerde şov yaptığı videoları TikTok'ta paylaşmaya başladı. Paylaştığı videolar ile büyük beğeni alan Cengiz, dünyada 'Göbek şov yapan adam' diye bilinen bir sosyal medya fenomeni durumuna geldi. Öyle ki Dubai'de dahi göbek attı.

Yasin Cengiz öldü mü
Yasin Cengiz

 

Cengiz, Türkiye'de dünyaya geldi ve burada büyüdü fakat göbek attığı videolar ile ünü dünyaya yayılınca Azerbaycan'dan Dubai'ye kadar gezmediği ülke kalmadı. Yasin Cengiz, dönerci, pizzacı gibi mekanların açılışlarına da katılarak meşhur dansını yaptı.

Biser King'in "Dom Dom Yes Yes" isimli parçasında göbek şovu yapan adam TikTok'ta 4.2M takipçi elde etti.

Tarlada çalıştığı sırada çektiği videolar ile tanınan Cengiz, Pascal Nouma, Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes ve CZN Burak gibi diğer ünlülerle beraber de TikTok videoları çekti. Cengiz çektiği videolar ile TikTok'ta 67.7M beğeni aldı.

Yasin Cengiz'in öldüğüne dair iddialar tamamen asılsıdır. Cengiz hala sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapmaktadı.

 

Yorumlar

ZEYNEP En yeni video gönder
ecrin dop