Sezonda moda olan ruj renkleri

sezonda moda olan ruj renkleri , moda ruj renkleri , en güzel ruj renkleri

Google Haberlere Abone ol
Sezonda moda olan ruj renkleri

 

Her sezon makyaj da moda olan renk tonları vardır. Her yeni sezon kendisi ile birlikte birçok ilginç fikirler ve özgün renkleri beraberinde getirir. Makyaj kadının kendini çekici, güzel ve eşsiz görünmesini sağlar.

 Kırmızı dudaklar

Kırmızı ruj ile boyanmış parlak dudaklar yeni sezonun en sıcak eğilimi olacaktır. Kırmızı rujun asla modası geçmez. Kırmızının ne kadar rakibi olsa da, bu renklerin hiçbiri onu geçemiyor. Kırmızı ruj ile onun sadece farklı tonları iyi şekilde rekabet edemez.

Yaz aylarında akşamları kırmızı ruj kullanılması günlük kullanım için tavsiye edilmez. Günlük kullanım için parlak kırmızı dudaklar, çok basit göz makyajını tercih etmelisiniz.

 Açık pembe

Bu bahar ve yaz aylarında kozmetik şirketleri en cesur ve parlak rujlar ile birlikte, daha doğal ve soluk renkler öneriyorlar.

Bahar ve yaz aylarında günlük makyajda klasik pembe tonlarını tercih edebilirsiniz. Özellikle solgun pembe boyalar renkli giysileri ideal şekilde tamamlıyor.

Yazın ruj listesinde liderliği soluk pembe renk koruyor. Eğer solgun pembe dudak boyasının hayranı değilseniz, size parlak pembe, pastel tonları tercih edebilirsiniz.

Soluk pembe ruj  tercih ettiğinizde, göz makyajınızı daha ağır yapmalısınız. Pembe ve bej ruj ile dumanlı göz makyajı çok iyi uyum yakalar. Bu makyajın son noktası pembe allık olmalıdır.

Mat (mat) rujlar

Mat ve parlak rujlar derinin doğal rengi ile mükemmel uyum yakalar. Ancak pembe rujlar dudak rengi daha koyu olanlar tercih etmelidir.

Dudakların doğal rengine yakın rujlar her bir kadın için hem günlük hayatta hem de akşam davetleri için güzel bir seçimdir.

Doğal renkli dudak rujları kullanım sırasında yüzün aşırı solgunluğuna neden olmaz. Mat ruj deri renginden bir ton koyu olduğunda daha etkili görünür.

 

Yorumlar