Şeyma Subaşı'nın Dubaili iş adamıyla görüntüleri ortaya çıktı

Şeyma Subaşı'nın Dubaili bir Türk iş adamıyla görüntülerinin ortaya çıktığı iddia ediliyor. İddiaya göre, Şeyma Subaşı Ilıcalı ile evliyken bu iş adamıyla bir eğlence mekanında görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı'nın Dubaili iş adamıyla görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye'nin son iki gündür en önemli gündem maddeleri arasına giren Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanması da onları gündemden düşürmedi. İkili dün Silivri adliyesinde 8 dakika süren duruşmayla tek celsede boşandı. Ancak boşanmakla gündemden düşmediler.

Boşanma sonrasında özellikle Şeyma Subaşı hakkında çeşitli iddialar ortaya atılıyor.

Daha önce Subaşı'nın oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, Subaşı bu iddiaları yalanlamıştı. Bahsedilen Çağatay isimli kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın evliliğinin bitmesi, magazin gündemini yerinden oynatmışken, özellikle Şeyma Subaşı üzerine dönen iddialar birbiri ardına geliyor.

GERÇEK ÇAĞATAY DUBAİLİ TÜRK İŞ ADAMI

Şeyma Subaşı'nın, dün Çağatay Ulusoy ile ilişkisi olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Bugün ise gerçek Çağatay'ın kim olduğu ortaya çıktı.

Subaşı, dün yaptığı açıklamada, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'la ilgili ortaya atılan iddiaları yalanlamıştı. Şeyma Subaşı'nın sık sık Dubai ziyaretleri yaptığı biliniyor. Acun Ilıcalı'dan bebeği olduğu dönemde, adı Çağatay olan Dubaili zengin Türk iş adamı ile ilişkisi olduğu iddia edilmişti.

Subaşı'nın, Çağatay ismindeki bu iş adamıyla birlikte gece kulübünde çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Diğer taraftan bugün ortaya çıkan yeni bir gelişmeye göre, Şeyma/Acun ayrılığında Şeyma Subaşı'nın talebi, süreci boşanmaya götürdü.

Yorumlar