Şevval Şahin kimdir nerelidir kaç yaşında?

Çıktığı televizyon programında verdiği cevaplar ve gündem konularından habersiz olması nedeniyle hedefe konulan Şevval Şahin kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Şevval Şahin kimdir nerelidir kaç yaşında?

Şevval Şahin kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve neden gündemdedir? Şahin, katıldığı bir televizyon progarmında kendisine gündemle ilgili sorulan soruların birçoğunun cevabını bilmedi. Bu nedenle sosyal medyada birçok kesim tarafından linç edilmeye başlandı. Özellikle gündemin en çok bilinen konuları hakkındaki bilgisizliği onu hedef haline getirmiş durumda. Sosyal medya Şevval Şahin hakkında yapılan eleştirilerin dozu da kaçmış durumda. Henüz 21 yaşında olduğu öğrenilen genç kızın bu kadar eleştirilmesi de tepkiyle karşılandı. 

Yaşananlara tepki gösteren Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "Video görselinde kullanılan hedef gösterici cümle dahil olmak üzere program baştan sona kadının kadına psikolojik şiddeti! Denk geldi ve hayretler içinde izledim." dedi. Peki, Şevval Şahin kimdir? 

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

Şevval Şahin iki yıl önce düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışmasında birinci olarak ismini duyurmuştu. Şu anda mankenlik yapan Şevval Şahin, 1999 İstanbul doğumludur.Üniversite eğitimini University Of East London'da alan Şevval Şahin, Fashion Marketing bölümünün 1. sınıf öğrencisidir.

Türkiye güzeli seçildikten sonra estetikli olduğu belirlenen ve estetikli olması nedeniyle Miss Turkey 2018 birinciliği çok tartışılan Şevval Şahin'in İngiltere'de tanıştığı Pakistanlı Syed Amir-Ali Kirmani Peerzada ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Şu an ise Şevval Şahin bir süredir lüks yaşam tarzıyla bilinen Yiğit Marcus Aral ile birlikte hayat sürüyor.

Şahin 1,82 boyundadır.

Yorumlar