Sevdim Seni Bir Kere 119. Bölüm izle FULL HD Canlı

Sevdim Seni Bir Kere 119. Bölüm 21 Şubat 2020 Cuma ekranlara geliyor. Sevdim Seni Bir Kere son bölümünde Yağız ile Eylül'ün annesinden para istediğini zannederek hayal kırıklığına uğrar.

Google Haberlere Abone ol
Sevdim Seni Bir Kere 119. Bölüm izle FULL HD Canlı

Sevdim Seni Bir Kere 119. Bölüm 21 Şubat 2020 Cuma günü saat 17.00 itibariyle yeni bölümüyle hayranlarıyla buluşuyor. Sevdim Seni Bir Kere Son Bölüm izleyenler, Yağız'ın annesinden para istediğini sandığı Eylül'e karşı büyük hayal kırıklığı yaşadığına şahit olacaktır. Ancak gerçek göründüğü gibi değildir.

SEVDİM SENİ BİR KERE 119. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE

Ozan'ın Aslım'ı içeriden bir daha çıkamayacağını düşündüğü için çağırarak bir daha kendisini ziyarete gelmemesini istediğine şahit olacaktır. Öte yandan, Fatih, Berçim'i Aslım'ın peşine takar, onu korkuttuktan sonra ilan-ı aşk ve evlenme teklifi eder. Ancak, Aslım'dan sert bir dille ret cevabı alır. Şule ise bunun üzerine gurur yaparak Aslım'ı oğluna alacağını söyler.

Sevdim Seni Bir Kere 95. Bölüm izleyenler, Berçin'in Aslım’ı dağ evinde sandalyeye kelepçelediğine sahit olacak. Gazı açan Burçin, Aslım'ı ölüme terk ederken Ozan ise görüş gününde Aslım’ı bekler. Ancak Aslım yerine Berçin gelir. Raziye Eylül’e eziyet etmektedir. Zor işlere koşmakta, azarlamaktadır. Ailesinin yanında iki yüzlüce davranır. Yağız DNA laboratuarına gider. Görevli sonucun değiştirilmiş olabileceğine dair bir şüphenin varlığından bahseder. Yağız tekrar dikkatini Koray’a verir. Melek türlü oyunlarla dikkati üzerinde tutmaya gayret etmektedir. Eylül’le ortaokuldan beri arkadaş olduklarını öğreniriz. 

Sevdim Seni Bir Kere 88. Bölüm izleyenler, Aslım'ın okuldaki işinden ayrıldıktan sonra annesiyle birlikte yeni bir hayata başlamak için attığı ilk adamlara şahit olacak. Ozan ise Jülide’nin hafızasını geri getirmeye çalışırken bir yandan da annesine bakacak birini aramaktadır. Eylül doğmamış çocuğuna bırakmak üzere bir mektup yazar. Raziye taşıdığı büyük sırrı ortaya dökme zamanının geldiğine inanmaktadır. 

Aslım'ın okuldaki işinden ayrıldıktan sonra annesiyle birlikte yeni bir hayata başlamak için attığı ilk adamlara şahit olacak. Ozan ise Jülide’nin hafızasını geri getirmeye çalışırken bir yandan da annesine bakacak birini aramaktadır. Eylül doğmamış çocuğuna bırakmak üzere bir mektup yazar. Raziye taşıdığı büyük sırrı ortaya dökme zamanının geldiğine inanmaktadır. 

Ozan ile Aslı evlenmek üzereyken Şerife'nin devreye girerek onları engellemeye çalıştığına tanık oluyor. Aslı, Ozan'ın annesinden destek beklerken, oğlundan uzak durması için dehditler alması onu şaşırtır. Ozan'ın videoyu yayınlayanı bulmak için büyük bir araştırma başlattığına tanık olacaklar. Ortalığı karıştıran videoyu gören Hediye ise önemli bir karar alır. Aslım'ı İzmir'e götürmeyi niyet eder. Ozan ise kendini ispatlamaya çalışmakla meşguldür. Öte yandan paralelde Eylül babasının isteğiyle annesi ile birlikte köy yoluna düşmüşlerdir. Raziye ve Koray Eylül’ü orada bırakmaya niyetli değildir. Yağız is Eylül’e ulaşmak için her yolu denemektedir.

SEVDİM SENİ BİR KERE DİZİSİNİN KÜNYESİ

Sevdim Seni Bir Kere dizisinin yapımcılığını Focus Film yapıyor. 

İşte Sevdim Seni Bir Kere dizisinin künyesi: 

Adı: Sevdim Seni Bir Kere

Yapımcısı: FOCUS FİLM

Başrol Oyuncuları: Yağmur Çokgenç ve Oğuzhan Kayra Koç

Sevdim Seni Bir Kere oyuncuları ise şöyle: Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı

Sevdim Seni Bir Kere dizisin konusu: İzmir’den Ankara’ya üniversite okumaya gelen Aslım, daha ilk günden Ozan ile takışır. Ozan, asi ve öfkeli bir gençtir. Tecrübesiz ama inatçı Aslım ile aşkları ise bir o kadar fırtınalı ve tutkulu olur.

Gençlerimiz sadece aşkları ile sınanmaz. Onların karşılaşması aileler arasında yıllar önce kapatılan defterleri de açar. 

Hırs, kibir, fedakarlık, sosyo ekonomik farklar, yalanlar ve geçmişten gelen sırlar hem iki gencin hem de ailelerin hayatlarını alt üst edecek, küllenen, üstü kapanan gerçekler birer birer ortaya çıkacak ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. 

Sevdim Seni Bir Kere dizisinin ilk fragmanı ise şöyle:

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

gizem cok güzel filim aslımın sucuyok kanın sucu var