Sevcan Orhan eşi kimdir, nerelidir, evli mi, kaç yaşında?

Sevcan Orhan'ın kim ve nereli olduğu soruları "Şarkılar Bizi Söyler" programına katıldıktan sonra bir kez daha merakla sorulmaya başladı. Sesiyle olduğu kadar son dönemlerde taklit yeteğeniyle de adından söz ettirmeyi başaran Sevcan Orhan eşi kimdir, nerelidir, evli mi, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Sevcan Orhan eşi kimdir, nerelidir, evli mi?

Sevcan Orhan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor veya Sevcan Orhan evli midir soruları ünlü ismi bu aralar televizyon ekranlarında yeniden görmeye başlayan hayranları tarafından soruluyor. Sevcan Orhan en son Kanal D'de yayınlanan "Şarkılar Bizi Söyler" isimli eğlence programında ortaya çıktı. Programda yaptığı taklitler ise geceye damgasını vurdu. Özellikle de Sezen Aksu ve Zerrin Özer taklitleri stüdyoda kahkaha tufanı kopardı. İşte Sevcan Orhan eşi kimdir, nerelidir, evli mi, kaç yaşında?

SEVCAN ORHAN KİMDİR?

Sevcan Orhan hakkında merak edilen bilgilerden bazıları şöyle: 

Sevcan Orhan eşi kimdir?
Sevcan Orhan'ın kendi Instagram hesabından bir kare

 

Öncelikle Sevcan Orhan'ın kim olduğuna bakalım isterseniz. İşte Sevcan Orhan biyografisi kısaca: 

39 yaşında olan Sevcan Orhan 16 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Aslen Erzincanlı bir ailenin çocuğudur. Ağabeyi de kendisi gibi saz çalar türk söyler. 

Sevcan Orhan eşi kimdir?
Sevcan Orhan

 

Müziğe ilgisi babasından geliyor. 12 yaşından itibaren başladığı bağlama çalmaya daha sonra Milliyet Gazetesi tarafından düzenlenen ses yarışmasıyla devam ettirdi. Üçüncü olduğu yarışmadan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nde okudu. 

Orhan 2006 yılında TRT kanallarında 4 yıl boyunca "Tatlı Dile Güler Yüze" isimli müzik programının sunuculuğunu yaptı. 

Sevcan Orhan eşi kimdir?
Sevcan Orhan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki tarihi gölde

 

Cem Radyo'da da programlar hazırlayıp sunan Sevcan Orhan, bir süre Star TV'de Alişan ile birlikte program sundu.

SEVCAN ORHAN EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

Şimdi gelelim asıl soruya: Sevcan Orhan eşi kim veya evli mi? 

Sevcan Orhan 2006 yılında kendisi gibi sanatçı olan Ümit Yılmaz ile evlendi. Ancak bu evlilikleri uzun sürmedi çift boşanma kararı aldı. 

Sevcan Orhan eşi kimdir, nerelidir, evli mi, kaç yaşında
Sevcan Orhan eşi kimdir, nerelidir, evli mi, kaç yaşında

 

Sonrasın Sevcan Orhan bir rahatsızlık geçirdi. Rahatsızlığında kurturduktan sonra ise Galatasaraylı eski futbolcu Hasan Şaş ile arkadaşlık yapmaya başladı.

Sevcan Orhan ile Hasan Şaş'ın birlikteliğ bir süre sonra ayrılıkla sonuçlandı; ancak daha sonra ikili tekrar barışarak nişanlandı.

Özetlersek; Sevcan Orhan şu anda Hasan Şaş ile nişanlıdır. Yani halihazırda henüz evli değildir.

 


 

Yorumlar